Toto je silná káva. Zahalená žena hodila pri bitke o zem dieťa

Toto je silná káva.
Ilustračné foto
Zdroj: foto: youtube.com
2018-09-15 00:37:45 |

Pri pozeraní videa, ktoré natočil náhodný vodič v Rijáde, sa rozum zastavuje. Najmä preto, že jedna z bijúcich sa žien v zápale boja hodila na zem dieťa.

Dôvod, pre ktorý sa od hlavy k päte zahalené ženy do seba pustili, známy nie je. To, čo sa podarilo zachytiť náhodnému vodičovi v uliciach saudskoarabskej metropoly, sa naozaj len tak nevidí.

Päť rozzúrených fúrií sa bilo hlava-nehlava a batoľa, podľa ružového oblečenia pravdepodobne dievčatko, im pri tom veľmi prekážalo. Bohužiaľ, s dieťaťom v ruke sa rozdávajú rany ťažšie a tak ho žena jednoducho pustila na zem. A keby len raz... Z úbohého dievčatka sa stala v rukách ženy handrová bábika, ktorú jednoducho len tak pohadzovala.

Keby tam nebolo to dieťa, človek by sa na tejto bitke aj zasmial, ale pri predstave, čo s batoľaťom robili, úsmev na perách zamrzne. O incidente informoval aj TheSun, no o tom, ako dopadol, sa nepíš nikde. Prípadom by sa možno začala zaoberať aj sociálka, avšak identifikovať päť rovnako zahalených žien je fuška aj pre uznávaného detektíva, nieto pre úradníkov.

Prečítajte si tiež:

Nočná mora rodičov: Toto stvárala oaptrovateľka s dieťaťom

​Dieťa na posteli? Nešťastná mama pred tým varuje


Foto: YouTube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia