Zapózovala na fotku z prvého školského dňa, o 10 minút zomrela

Zapózovala na fotku z
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Facebook
2018-09-05 14:35:08 |

Tak sa tešila na stretnutie so spolužiakmi po prázdninách. Osud jej to však nedoprial. Deväťročná Payton sa cestou do školy stala obeťou nehody.

Tragédia sa odohrala v utorok 28. augusta, keď pre Payton Crustner z východného Texasu v USA a jej spolužiakov začal nový školský rok. Po tom, ako ju mama vysmiatu odfotila, nasadla spolu so 16-ročným bratom a trojročným súrodencom do auta, ktorým ich mamina Miranda Clarková (32) viezla do školy. Bohužiaľ, cestu im skrížil nákladiak v protismere. S najväčšou pravdepodobnosťou 18-ročný mladík nezvládol jeho riadenie.

Payton, ktorá mala bezpečnostný pás iba na spodnej časti tela, vyletela počas nehody na cestu a zomrela na mieste. Starší brat sediaci vpredu bez bezpečnostného pásu skončil s vážnymi zraneniami v nemocnici a mama s najmladším súrodencom, ako aj šofér nákladiaku, utrpeli ľahké zranenia. Po ošetrení ich z nemocnice prepustili.

Priateľka rodiny Leandria Starr založila stránku, prostredníctvom ktorej zbiera peniaze na pohrebné výdavky. „Payton Lynn Crustner, 9 rokov, odišla z tohto sveta dnes ráno pred prvým dňom v štvrtom ročníku,“ napísala tam v deň tragédie. Podľa Leandrie bola Payton šťastné dievčatko, ktoré malo krátky, ale krásny život. „Bola to taká sladká dievčina, veľmi energická,“ dodala.

Prečítajte si tiež:

TOP 15 najnebezpečnejších ciest do školy vo svete

Pútate dieťa do autosedačky správne? Vyhnite sa týmto chybám

Fotogaléria


Foto: Facebook.com
Zdroj: az, FoxNews

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia