Príbeh tohto chlapca sa vám vryje do srdca

Príbeh tohto chlapca sa
Ilustračné foto
Zdroj: foto: facebook.com
2018-08-24 08:30:18 |

Pre rodiča je najhoršia predstava vidieť mŕtve svoje dieťa. Pre malé dieťa je tou najhoršou nočnou morou fakt, že už v živote ho neobjíme milujúci rodič.

Deti ešte nechápu úplne smrť, ktorá sa dotkne niekoho ich blízkeho. Bolí ich však rovnako ako dospelých, ak nie aj viac. Možno nevedia spracovať, prečo človek zomrel, čo to znamená a všetko okolo toho, ich srdiečko je však roztrhané na franforce a poznamená to celý ich život. Touto bolestnou skúsenosťou prešiel aj malý chlapec z Filipín, ktorého navždy opustila milovaná mama. Keď ju videl v truhle a uvedomil si, že ju už nikdy nebude môcť chytiť za ruku, pritúliť sa k nej a porozprávať sa s ňou, urobil nádhernú vec.

Úplne prirodzene si pritiahol k truhle stoličku, vyliezol na ňu a schúlil sa k priehľadnému veku a objal ho. Tento dojímavý moment zachytil niekto z prítomných a fotka obletela svet. Je to jeden z tých najsmutnejších a zároveň najdojímavejších záberov, ktorý chytil za srdce aj tých najtvrdších chlapov.

Vonku máme ešte stále leto, užívame si posledné dni prázdnin a možno si hovoríte, že na takéto niečo je lepšie nemyslieť. Aj to však patrí k životu a nikto z nás netuší, kedy príde jeho posledná hodina. Môžeme byť zdraví, bohatí, šťastní, spokojní a predsa sa všetko môže zvrtnúť v jedinom krátkom momente.

Pohľad na malého chlapca objímajúceho truhlu, v ktorej leží milovaná mamina, by mal všetkým pripomenúť, že tráviť čas s najbližšími je omnoho viac ako všetko ostatné na svete. Čas je naozaj to jediné, čo nedokážeme nikdy vrátiť naspäť. Peniaze sa vždy dajú zarobiť, vždy je možnosť cestovať, budovať kariéru, ale ak vás opustí niekto blízky, nikdy, ale naozaj nikdy už nebudete mať možnosť vrátiť čas a správať sa k nemu inak. Nech je to pre nás všetkých memntom. Vážme si tých, ktorých ľúbime a ktorí ľúbia nás. Je to to najvzácnejšie na svete.

Prečítajte si tiež:

Srdcervúce fotky ukazujú, ako strašne ubližoval otec dcérke

Dcérky strávili 12 hodín pri mŕtvom otcovi 12 hodín, zobúdzali ho


Foto: Facebook.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia