Internet miluje malú vlasaňu z Japonska

Internet miluje malú vlasaňu
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Instagram
2018-07-25 00:30:30 |

Zoznámte sa s polročnou Chanco. Vďaka neuveriteľnej hrive je možno najvlasatejším drobčekom na svete. Na Instagrame jej pribúdajú sledovatelia ako na bežiacom páse.

Rozkošná vlasaňa, pri pohľade na ktorú sa musíte pousmiať, sa narodila v decembri 2017 v Japonsku a jej instagramový účet ľudia volajú "vlasový diár“.

Fotenie sa stalo jej každodennou realitou, mama jej s radosťou dáva do vláskov rôzne sponky a štipce. Fanúšikov má naozaj po celom svete a stala sa ich miláčikom.

„Je nádherná, pozdravujeme z Brazílie,“ znie jeden z množstva komentárov. „To je najrozkošnejšie dieťa, aké som kedy videla,“ píše sa v inom. „Vyzerá úplne ako bábika,“ pridáva sa ďalší komentujúci.  

 

Bella Cole

Chanco nie je prvým dieťaťom, ktoré šokovalo s hlavou plnou vlasov. Miláčikom internetu bola vlani napríklad aj  Bella Cole, o ktorej bola väčšina ľudí presvedčená, že je to bábika. Nikto nechcel veriť, že husté strapaté vlasy sú naozaj jej a považovali ich za parochňu. 

Bella Cole sa narodila predčasne, bola veľmi drobná, ale hrivu mala od narodenia neskutočne hustú a vlasy jej rástli rýchlo. Ako médiám povedala jej mama Phillippa Rabbittsová, nikdy sa jej nestalo, aby išli na vychádzku bez toho, že by ich nepristavilo aspoň zopár ľudí. Každý sa chcel dotknúť drobčekových vláskov. „Rodila som cisárskym rezom a prvé, čo pôrodník videl, boli vlasy, veľmi veľa vlasov,“ smiala sa. Obávala sa, že dieťa je celé chlpaté, no keď malú zbadala, bol to nádherný pohľad – drobné telíčko a riadna hriva.

 

Arya Bilgin

Svet si zamiloval aj dvojročnú Aryu Bilginovú z Austrálie, ktorá má prezývku mini Rapunzel podľa princeznej z Disneyho rozprávky. Vďaka nádhernej hrive sa dokonca začala už aj jej modelkovská kariéra. Niektorým pripomína Monchichi. Jej rodičia  Gonca (32) a Oktay (33), pôvodne zo Švédska a Nemecka, s tureckými koreňmi, tvrdia, že jej vlásky od narodenia nikdy nevypadli, ale stále iba rástli. 

 

Taylor McGowan

Úsmev na tvári dokáže vyčariť aj takmer dvojročná  Taylor, ktorá má vďaka špeciálnemu UHS syndrómu vlasy podobné vlasom Alberta Einsteina a nedá sa nezamilovať sa do nej.

 

Cox-Noon

Možno si spomínate aj na najvlasatejšieho chlapca  Veľkej Británie Cox-Noona. Jeho vlasy sú tiež neprehliadnuteľné a poznajú ho ľudia v širokom okolí.

 

Heather Serna

S krásnou hrivou prišla pred tromi rokmi na svet aj Heather Serna zo Singapuru, o ktorej si doteraz mnohí myslia, že nosí parochňu a neuveria, až kým ju nepoťahajú za mimoriadne bohatú pokrývku hlavy. 

Každé dieťatko je svojim spôsobom nádherné a výnimočné, len niektoré sú jednoducho vďaka určitým špecifikám o niečo viditeľnejšie :)).

Prečítajte si tiež:

Rozkošnej Millie by háro bez fénu nevyschlo

Aká matka, taká Katka: Toto dcérka zdedila po matke

Fotogaléria


Foto: Instagram, The Sun
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia