Otca chytila cestou na pohreb hnačka. Reakcia dcérky je stobodová

Otca chytila cestou na
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Thinkstock.com
2018-07-24 00:32:47 |

Deti dokážu urobiť z hocijakej, aj tej najtragickejšej situácie, občas komédiu. Ich správanie je nevyspytateľné.

Už je to raz tak. Ratolesti občas reagujú brilantne, inokedy celú vec desaťnásobne zhoršia. Štvorročnej dcérke Clinta Edwardsa sa podarilo spestriť cestu rodiny na pohreb tak, že sa museli o tento zážitok podeliť na sociálnej sieti. A dobre urobili. Pobavili tisícky ľudí.

Päťčlennú rodinu čakalo nepríjemné 12-hodinové cestovanie. Po dvoch hodinách v aute zastavili na benzínke, kde chcel Clint dokúpiť zopár vecí, nejaké bagety a minerálky. Manželka s dvomi staršími deťmi zostali v dodávke a on s najmladšou dcérkou Aspen sa vybrali na nákup. Vtom to na Clinta prišlo. Z ničoho nič mu skrútilo črevá a musel čo najrýchlejšie na toaletu.

„Na záchod som sa dostal na poslednú chvíľu. Nemal som čas odviesť Aspeň späť do auta, tak som ju jednoducho vzal so sebou do kabínky,“ opísal. „Sledovala ako bojujem, prekrížené nohy, vypúlené oči. ´Dobrá práca oci. Dobrá práca. Už si urobil dve hovienka. Ešte tretie a štvrté,´ povzbudzovala ma slovami a tlieskala pri tom,“ priblížil situáciu na verejnom WC na benzínke.  „V živote som nekomentoval veľkosť, vôňu či konzistenciu stolice, ona to však zvládla úplne bravúrne. ´ Snažíš sa tak usilovne,´ povzbudzovala ma k ešte lepšiemu výkonu,“ smeje sa Clint. Povzbudzovanie dievčatka urobilo náladu všetkým na toalete, väčšina sa snažila smiať potichu, no jeden pán sa nedokázal udržať a smial sa tak, až mu slzy tiekli.

Clintovi pri odchode z WC nebolo práve príjemne, lebo mu bolo jasné, že minimálne polovica ľudí postáva na benzínke len preto, aby videli jeho a dcéru. Chcel len čo najskôr naštartovať a odísť. Na manželkinu otázku, kde boli tak dlho, odpovedal  iba: „Nechci to vedieť.“ Ale Aspen jej popísala všetko aj s najmenšími podrobnosťami. I keď pohreb nie je práve veselá udalosť, vďaka tomuto zážitku spomínajú na zosnulého vždy s úsmevom.

Prečítajte si tiež:

V lete sú u detí častejšie hnačky a zápaly ucha

Keď uvidíte, čo kúpila mama dcérkam, pôjdete do kolien

Fotogaléria


Foto: thinkstock.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia