Dievčatko skončilo vo vzduchotesnom vreci. Lebo sa pocikalo...

Dievčatko skončilo vo vzduchotesnom
Ilustračné foto
2018-07-09 16:30:04 |

Po takmer 30 rokoch od brutálnej vraždy päťročnej dcérky sa pred súd v USA postavili diabolskí rodičia. Žiadali o podmienečné prepustenie.

I keď k vražde vtedy päťročnej Alex Suleski prišlo v roku 1989, diabolskí rodičia sa do väzenia dostali až v roku 1994, kedy ich udala Alexina staršia sestra Nyssa. Tá mala v čase brutálneho činu, ktorý na vlastné oči videla, iba 12 rokov a strach z hysterickej mamy jej nedovolil prehovoriť skôr.

Životná púť bezbrannej Alex z Kentucky v USA skončila rukou vlastnej matky Roxany, ktorú absolútne „vytočila“ tým, že v piatich rokoch si dovolila pocikať sa. Presne za to ju napchala do vzduchotesného vreca. Vystrašené dievčatko sa zo stresu pocikalo opäť a tak ho zabalila ešte do ďalšieho vreca. Keď išla Alex na druhý deň skontrolovať, našla ju mŕtvu. Čo s telíčkom? Ľahká pomoc. Nevlastný otec dievčatka Thomas sa rozhodol zakopať ho v parku.

Keďže brutálnych rodičov nikto hneď neodhalil, o dva roky pozostatky Alex previezli do iného štátu. Thomas chladnokrvne rozdrvil lebku, aby nebola identifikovateľná. Odporný čin našťastie nezostal nepotrestaný. Svedok ohavnosti, dcéra Nyssa, po dovŕšení 16 rokov nabrala odvahu a rodičov udala. Roxana a Thomas, ktorí sa medzitým rozviedli, boli v odsúdení za vraždu a putovali do väzenia.

Po odpykaní 25 rokov požiadali o podmienečné prepustenie. Roxana si to nakoniec rozmyslela a žiadosť vzala späť, Thomas trval na tom, že iba pomáhal vraždu kryť, ale nijako sa na nej nepodieľal. Tvrdil, že nikdy sa Roxany neopýtal, ako Alex zomrela a dodal: „Viem, že ak by som dokázal vrátiť čas, všetko by som urobil inak.“ Neuspel a senát potvrdil obidvom doživotie. Šancu opäť požiadať o podmienečné prepustenie budú mať najskôr v roku 2028.

Nyssa má obavy, že ak sa raz matka dostane na slobodu, urobí všetko pre to, aby sa jej pomstila. „Je to chladná osoba a dokáže manipulovať s každým podľa svojich potrieb,“ uviedla. „Bolo to moje svedectvo, čo ju priviedlo do väzenia,“ pripomenula. Doteraz si spomína, v akom amoku matka bola, keď zistila, že Alex ocikala prvé vrece, do ktorého ju zavrela. Obavy z prepustenia matky majú okrem Nyssy a jej rodiny aj ostatní súrodenci a všetci sú radi, že zostáva za mrežami.

Prečítajte si tiež:

Brutálny otec zavesil synčeka do vzduchu a mlátil ho

Mama brutálne zbila dcérku. Dôvod vás dostane

Fotogaléria


Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia