Mladý otec náhle zomrel držiac v náručí 8-mesačného synčeka

Mladý otec náhle zomrel
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Facečbook/Hollie Bridgewater
2018-06-21 09:00:42 |

Pre Hollie Bridgewater (21) je to ako zlý sen. Po tom, ako jej snúbenec Mike Hollingworth (42) povedal synčekovi: „Milujem ťa,“ náhle zomrel.

Bohužiaľ, podobných príbehov sú po svete tisícky, každý je však jedinečný. Mike, známy ako DJ Giddy z Grimsby v Anglicku, nemal žiadne výnimočné zdravotné problémy. V sobotu večer išiel tak ako viackrát predtým uspať osemmesačného synčeka Sonnieho. „Milujem ťa,“ povedal mu, pobozkal ho a zaspal. Naveky.

"Zomrel držiac synčeka v náručí," povedala pre Grimbsy Telegraph jeho snúbenica Hollie. Jediné, čo ju okrem malého Sonnieho drží pri živote je to, že Mike nijako netrpel, jednoducho zaspal a viac sa nezobudil. „Videla som ho zomierať. Zomrel pokojne. Nemal bolesti. Len som si myslela, že chrápe,“ opísala. Jeho odchod na druhý svet bol o to krajší, že posledný človek, ktorého cítil tu na zemi, bol jeho milovaný syn Sonnie, v ktorom kus z neho bude žiť ďalej.  


TIP: Po tom, ako pohladkala a nakŕmila dcérku, zomrela


Dojímavé video, ktoré zdieľa Mikova rodina na sociálnych sieťach, ukazuje Sonnieho bozkávajúceho jeho fotku ráno po smrti. 

„Prvé Sonnieho narodeniny, jeho prvé Vianoce, bude nám veľmi chýbať,“ hovorí užialená Hollie, podľa ktorej je synček zmenšenou kópiou Mikea. „Stále je to veľmi čerstvé. Stále čakám, že na mňa vyskočí, lebo on bol taký. Snažím sa byť teraz silná pre Sonnieho,“ dodala žena, ktorej muž života odišiel tak náhle, že sa doteraz z toho nespamätala. Mike mal 3 deti aj z predchádzajúceho vzťahu a všetky podľa Hollie nesmierne miloval.

Mikea poznali všetci milovníci nočného života v okolí, lebo patril medzi vychytených dídžejov. Jeho náhla smrť všetkých šokovala a v kondolenciách ho označujú za človeka so „zlatým srdcom“.

Prečítajte si tiež:

Toto bábätko pochovali zaživa. Nič pre slabšie povahy

Mama sa nedokáže oidpútať od vraha svojej dcérky

 

 

.

Fotogaléria


Foto: Facebook
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia