Princezná Charlotte oslavuje tretie narodeniny

Princezná Charlotte oslavuje tretie
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Profimedia.sk
2018-05-02 10:30:36 |

Rozkošná princeznička, ktorá akoby vypadla z oka prababke, kráľovnej Alžbete II., má dnes tri roky. Napriek útlemu veku zarába miliardy.

Usmiata Charlotte, z ktorej je už pár mesiacov škôlkarka,  má od narodenia na ekonomiku Británie výrazný vplyv. Napríklad už v štyroch mesiacoch života zarábala viac ako jej starší braček George. V tom veku mala pre krajinu hodnotu 5 miliárd eur, kým George  v tom istom veku hodnotu 3,2 miliardy eur.

Hovorí sa o tzv. efekte Charlotte. Kde sa ukáže, tam je stredobodom pozornosti. Vďaka jej obľúbeným rodičom, princovi Williamovi (35) a vojvodkyni Kate (36), je aj módnou ikonou. Čokoľvek jej oblečú, hneď zmizne z pultov a tak sa módne značky predbiehajú v ponukách. Kto by nemal záujem „zobnúť si z tak prosperujúceho koláča“? Spomínate si na pletenú čiapočku, ktorú mala Charlotte na sebe, keď ju rodičia prvýkrát ukázali svetu? Tá pochádzala z detského butiku s názvom Irulea zo San Sebastiana v severnom Španielsku. Ako prezradila jeho majiteľka Susana Villar, keď sa to ľudia dozvedeli, v momente mali detský tovar vypredaný. Tak je to vlastne so všetkým, v čom sa Charlotte ukáže na verejnosti alebo zoberie do ruky. Či už je to detský ruksak, topánky, sponky, hračky.

Charlotte o svojej cene samozrejme ešte netuší. V týchto dňoch sa teší z týždňového bračeka, ktorý má veľkosť bábiky a keď sa vráti zo škôlky, môže ho obdivovať. Spolu s otcom Williamom a bračekom Georgom (4) ho boli pozrieť aj v pôrodnici. No a treba povedať, že z jej správania bolo viac ako jasné, že sa narodila správne. Presne vie, čo sa od takej malej princeznej očakáva a ľudia sa rozplývali nad jej rozkošnosťou. Mávala na všetky strany a usmievala sa. Na rozdiel od Georga, ktorý je hanblivejší a introvertnejší typ.

Na instagramovom profile Kensingtonského paláca popriali princeznej tiež všetko najlepšie. Pripájame sa.

 

 

Takto išiel čas s dnešnou oslávenkyňou

Kým v predvečer prvých aj druhých narodenín Charlotte vypustil Kensingtonský palác jej fotku, ktorú zhotovila vojvodkyňa Kate, tento rok to nestihla. Niet divu, že v tehotenstve a teraz popri starostlivosti o malého Louisa jej na fotenie čas nezostal. Pamiatkou na tretie narodeniny budú princezničke krásne fotky spred pôrodnice, kde mamina priviedla na svet jej malého bračeka.

(2. mája 2015 - narodenie)

(2. mája 2016 - 1. narodeniny)

(2. mája 2017 - 2. narodeniny)

Princezná Charlotte, plným menom Charlotte Elizabeth Diana, sa narodila pred tromi rokmi o 8.34 dopoludnia (u nás o 9.34). Vážila 3,7 kilogramu. Rovnako ako pri ostatných deťoch, pri pôrode bol aj otec, princ William. Charlotte je v poradí štvrtým nástupníkom na trón.

Prečítajte si tiež:

Princezná Charlotte oslavuje druhé narodeniny

Princezná Charlotte oslavuje prvé narodeniny

Fotogaléria


Foto: profimedia.sk
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia