Keď uvidíte, čo mama kúpila dcérkam, pôjdete do kolien

Keď uvidíte, čo mama
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook/Rebecca Brett
2018-05-01 00:30:04 |

Rebecca Brettová si neuvedomila, že to, čo si jej dievčatá vybrali v obchode, nie je úplne najvhodnejšie. Čo im kúpila?

Dvojnásobná mamina Rebecca Brettová (24) dopriala malým dcérkam, trojročnej Ave a jej sedemmesačnej sestričke cestoviny v tvare mužských pohlavných orgánov! Myslela si totiž, že sú to smajlíci... J) To, že ide o penisy, si uvedomila až potom, keď ich jedli. Fotky z „erotickáho“ obeda zverejnila na Facebooku.

„Keď sme boli v supermarkete, Ava ma prosila, aby som kúpila cestoviny v tvare nejakých smajlíkov,“ vysvetlila. „Tak som ich kúpila a dievčatám pripravila,“ opísala. I keď sa jej tvary cestovín pri varení zdali trochu zvláštne, vôbec ich nespájala s penismi. „Takže teraz moje trojročné a sedemmesačné dievčatká sedia momentálne pri obede nad miskami s penismi,“ napísala. Ako dodala, keď uvidela Avu s malým penisom v ruke, najprv sa zarazila, no potom vybuchla do hysterického smiechu.

Väčšine ľudí prišiel jej príbeh naozaj vtipný, no samozrejme sa našli aj taký, ktorí sa obávajú, že dievčatá nemajú vyváženú stravu. „Ďakujem všetkým rodičovským kazateľom, ktorí majú pocit, že mi potrebujú povedať, ako mám kŕmiť vlastné deti,“ odkázala im Rebecca, ktorá zdôraznila, že nemusia mať obavy. Dievčatá majú podľa nej určite vyváženú stravu a o ich zdravý vývin nemusí mať nikto obavy. Našťastie, viac bolo tých, ktorým urobila dobrú náladu a vyvolala u nich úsmev na perách.

Prečítajte si tiež:

Top sms správy od otcov, ktoré rozosmejú každého

Mama si dokonale poradila so synovým "umením" na stene

Fotogaléria


Foto: Facebook/Rebecca Brett
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia