Ako sa z neznámych rodičov stali hviezdy

Ako sa z neznámych
Ilustračné foto
2018-04-23 14:55:47 |

Mladí rodičia, ktorí si v pondelok dopoludnia odnášali z pôrodnice bábätko, si užili svojich päť minút slávy. Pred východom na nich čakali desiatky fotografov a kameramanov.

Je to asi posledná vec, po ktorej túžite, keď ste práve porodili, aby ste sa ocitli tvárou v tvár desiatkam televíznych kamier. To zažil mladý pár, ktorý si v pondelok odnášal z nemocnice sv. Mary v londýnskom Paddingtone svoje bábätko. Stalo sa tak vďaka princovi Williamovi a vojvodkyni Kate, ktorú ráno prijali v  tejto nemocnici so začínajúcom pôrodom. I keď to novopečení rodičia nečakali, prinajmenšom budú mať na 23. apríl 2018 aj spomienku v podobe kvalitných fotografií, ktoré obleteli svet.

Opúšťajúc exkluzívne krídlo nemocnice s bábätkom v detskej autosedačke v rukách vyzeral mladý pár trochu šokovane, keď sa obaja usmievali do blikajúcich kamier. Pravdepodobne netušili, že sa stanú súčasťou spravodajstva z veľkého dňa britskej kráľovskej rodiny.

Svetové médiá sa pred vchodom do exkluzívneho krídla nemocnice Lindo zhromaždili po tom, ako v pondelok ráno Kensingtonský palác oznámil, že vojvodkyňu z Cambridge hospitalizovali v „ranom štádiu pôrodu“. 

Vojvodkyňa Kate porodila tretieho potomka

Dalo sa to čakať. Pôrod vojvodkyne bol podobne ako pri prechádzajúcich dvoch tehotenstvách rýchly a o 11.01 priviedla na svet takmer štvorkilového chlapčeka. Pri pôrode bol aj otecko, princ William. Meno ešte známe nie je. Potomok je v poradí piatym v následníctve na trón.

V pôrodnici nepobudla Kate dlho. Večer aj s manželom Williamom, ktorý bol pri pôrode, ukázali svojho drobčeka fanúšikom. Vojvodkyňa bola krásne upravená a červené šaty z dielne obľúbenej návrhárky Jenny Packham pripomínali šaty zosnulej Lady Di, v ktorých si odnášala v roku 1984 z pôrodnice syna Harryho. 

Exkluzívne krídlo nemocnice sv. Mary Lindo Lindo ponúka "materskú starostlivosť na svetovej úrovni“ spolu s vlastnými izbami zdobenými umeleckými dielami a kuchyňou svetoznámych šéfkuchárov. Pôrod v tejto časti nemocnice vyjde na takmer 7000 eur (£5900)  plus zhruba 1340 eur (£1175) za akýkoľvek pobyt navyše. Pri cisárskom reze je cena ešte vyššia, vtedy rodička zaplatí vyše 8500 eur (£7435). Samozrejme, výsledná cena závisí od konkrétneho "balíčka". Za de luxe pobyt zaplatia rodičky viac. Vojvodkyňa priviedla v tejto pôrodnici na svet aj svoje predchádzajúce deti princa Georga v roku 2013 a princeznú Charlotte v roku 2015.

(22. júl 2013 - pri odchode z pôrodnice s princom Georgom)

(2. máj 2015 - pri odchode z pôrodnice s princeznou Charlotte)

Prečítajte si tiež:

Šokovaní turisti sledovali z hotela pôrod do vody

Z bolestí žalúdka 11-ročnej dievčiny sa vykľul pôrod

 

 

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia