Pred nemocnicou, kde Kate porodí, už platia prísne obmedzenia

Pred nemocnicou, kde Kate
Ilustračné foto
2018-04-09 14:30:33 |

Briti odpočítavajú dni, keď ich obľúbená vojvodkyňa Kate privedie na svet tretieho potomka. Termín pôrodu nie je známy, ale prípravy už vo veľkom začali.

I keď plánovaný termín pôrodu Kensingtonský palác nezverejnil, obmedzenia, ktoré začali od dnešného rána platiť v okolí nemocnice sv. Márie v londýnskej štvrti Paddington, napovedajú, že k veľkej udalosti príde v nasledujúcich dňoch. Pred bránami nemocnice, v ktorej uzreli svetlo sveta aj princ George a princezná Charlotte, metropolitná polícia osadila tabuľu so zákazom státia odo dnes do 30. apríla.  V okolí osadili tiež bariéry a zrušili niekoľko vyhradených taxikárskych miest. Pri predchádzajúcich tehotenstvách vojvodkyne začali obmedzenia platiť týždeň pred plánovaným termínom, dá sa teda predpokladať, že tentokrát to bude podobne.

George aj Charlotte prišli na svet o nejaký ten deň neskôr ako bolo naplánované, novinári, fotografi a fanúšikovia si preto pred nemocnicou „odžili“ svoje. Získať fotku či priniesť exkluzívnu informáciu o tom, že „už je to tu“ však za to stojí. Tak, ako aj pri predchádzajúcich pôrodoch, budú na dlažbe oproti dverám nemocnice, v ktorých sa po pôrode objavia Kate s manželom Williamom a bábätkom, vyznačené pozície pre médiá.

(23.7.2013 - šťastní rodičia pred nemocnicou sv. Márie s prvorodeným Georgom)

 

(2.5.2015 - s druhorodenom dcérkou Charlotte tiež zapózovali pred nemocnicou)

Prvé, čo sa o narodení ďalšieho urodzeného potomka dozvie verejnosť, bude na sociálnych sieťach zverejnené oznámenie z Kensingtonského paláca, že vojvodkyňu prijali do nemocnice. Druhý oznam zverejnený rovnakým spôsobom bude informovať o pohlaví dieťaťa, čase na rodenia a hmotnosti. To sa udeje až po tom, keď William (35) a Kate (36) oznámia radostnú novinu kráľovnej a ostatným členom rodiny. Potom pred Buckinghamský palác umiestnia oficiálne podpísaný bulletin, ktorý oznamuje príchod nového člena kráľovskej rodiny tradičným spôsobom.

William a Kate neprezradili, či čakajú chlapca alebo dievčatko. Dokonca ani nie je známe, či oni dvaja pohlavie svojho tretieho potomka vedia. Možno sa chcú nechať prekvapiť... Stávkové kancelárie preferujú dievčatko. Medzi favorizovanými menami, na ktoré je najlepší kurz, sú Alice, Mary, Victoria a Alexandra. Z chlapčenských mien vedú Albert, Arthur, Frederick a James.

(1. 4. 2018 - jedna z posledných fotiek Kate na verejnosti pred pôrodom. Spolu s manželom, princom Williamom, sa zúčastnili na veľkonočnej omši v Kaplnke sv. Juraja vo Windsore.)

„Kráľovské rodiny sa len veľmi zriedka odchyľujú od hlavného zoznamu tradičných mien kráľov, ale William a Kate, ktorí čakajú už tretieho potomka, môžu byť napríklad pri výbere dievčenského mena trochu dobrodružnejší a rozhodnúť sa pre niečo modernejšie, ako napríklad populárnu Améliu alebo Olíviu,“ povedala Jessica Bridge z najväčšej britskej online stávkovej spoločnosti Ladbrokes.

Prečítajte si tiež:

Vojvodkyni Kate to aj krátko pred pôrodom veľmi sekne

Pre zaneprázdnené maminy: Tieto cviky pomohli po pôrode aj Kate

 

Fotogaléria


Foto: profimedia.sk, sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia