Po tom, ako pohladkala a nakŕmila dcérku, zomrela

Po tom, ako pohladkala
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/@iamnathanjohnson
2018-04-06 00:30:16 |

Vyzeralo to na príbeh ako vystrihnutý z romantického románu so šťastným koncom. Život to však chcel inak.

Narodenie dcérky Eilee Kate bolo pre Megan oslavou nového života. Sama sa pred siedmimi rokmi po druhýkrát narodila, keď jej transplantovali srdce. Jej organizmus ho prijal za svoje a tešila sa zo života. Na dieťatko sa s manželom Nathanom Johnsonom, ktorý je kresťanským hudobníkom, veľmi tešili. Bohužiaľ, Megan si dcérku dlho neužila.

Po narodení si dcérku pochovala, nakŕmila ju a podľa Nathana od šťastia ani nevedela zaspať. Po ôsmich hodinách však mladá žena zaspala naveky... Jej srdce, s ktorým nemala od transplantácie žiadne problémy, prestalo zrazu pracovať.

Keď mala Megan 15 rokov, lekári u nej objavili vírus vedúci k myokarditíde, potenciálne smrteľnej srdcovej chorobe poznačenej zápalom srdca. V roku 2011 vo veku 23 rokov podstúpila pre zdravotné komplikácie transplantáciu, ktorá jej zachránila život. „Nikdy som nepomyslela na to byť darcom orgánov, kým som sama nepotrebovala nové srdce,“ povedala vtedy v Post-Dispatch. „Môže to zachrániť životy, zachránilo to aj mňa, je to dar,“ dodala. Vtedy sa rozhodla, že aj jej orgány môžu byť po smrti použité na pomoc iným a stala sa veľkou podporovateľkou darcovstva. O svojej ceste za novým srdcom napísala aj blog s názvom Meganino srdce (Megan's Heart).

O rok neskôr sa vydala za Nathana a snívali o rodine. Sen sa im naplnil o pár rokov neskôr. Počas pôrodu aj po ňom srdce Megan pracovalo podľa Nathana perfektne a všetko prešlo bez komplikácií. Nathan zverejnil fotku šťastného momentu, keď si Megan chytila dcérku po prvýkrát do náručia, aj na Instagrame. „Šťastné narodeniny Eilee Kate Johnson," napísal.

„Nathan je zničený,“  uviedli priatelia páru na stránku GoFundMe, prostredníctvom ktorej sa rozhodli finančne mladému vdovcovi s dcérkou pomôcť.  Nathan je podľa nich úžasný muž, otec a svoju dcéru nadovšetko miluje.

S láskou spomínajú aj na Megan, ktorá „milovala Nathana, všetkých ľudí aj Boha.“ Vďaka jej orgánom majú teraz šancu na život ďalší ľudia.

Prečítajte si tiež:

Mladé sestry porodili pár hodín po sebe

Mamu obviňuje zo zneužívania syna jej vlastmá mama

Fotogaléria


Foto: Instagram/@iamnathanjohnson
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia