Zobrala večer deťom mobily. Tie sa jej za to riadne pomstili

Zobrala večer deťom mobily.
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2018-03-21 10:00:37 |

Aj vám prekáža, keď vaše deti nepúšťajú z rúk mobily, Ipady a iné technické vychytávky? Máte dohodnuté pravidlá, kedy ich môžu používať?

Mamina  Michelle Giggler, ktorej deti podľa nej trávili príliš veľa času na smartfónoch a iPadoch, vymyslela plán, ako s nimi vybabrať.  No stal sa pravý opak. Pomsta býva sladká. Deti dobehli ju.

Michelle je matkou štyroch detí vo veku od 8 do 13 rokov. Niekoľkokrát sa stalo, že ich o druhej ráno našla, ako sa hrajú hry na mobile. Keďže jej záležalo na tom, aby sa dobre vyspali, prišla s „dokonalým plánom“. Myslela si, že keď deťom zoberie všetku elektroniku a bude ju mať pri sebe v spálni, problém vyrieši. nenapadlo jej však, že potomstvo je vynachádzavé a pomsta veru prišla čoskoro.

Po tom, ako deťom telefóny aj iPady zobrala a spokojne sa uložila na spánok, zazvonil budík. A keby len jeden! Budík zvonil na všetkých elektronických zariadeniach, ktoré zobrala svojim potomkom a dokonca aj v rôznom čase! Jej potomkovia ich nastavili tak, aby zvonili celú noc. Reakcia detí na "zhabanie" elektroniky ju pobavila a tak sa svojim príbehom pochválila aj na Instagrame. Ako pod príspevkov uviedla, prekvapila ju vynaliezavosť a tímová spolupráca jej potomkov.


8 pravidiel, ktoré by mali deti dodržiavať pri používaní internetu


Väčšinu ľudí, a nielen rodičov, jej príbeh pobavil. No našli sa aj takí, ktorým sa to až tak nepáčilo a aj to okomentovali. Jedna žena je presvedčená, že to, že vziať deťom elektroniku bolo extrémne a nazvala ju nervóznou matkou. Michelle sa však nedala a odpísala jej, že ak nervózna znamená to, že dohliada na to, aby deti v noci spali a nie sa hrali na mobiloch, tak potom bude rada tou najnervóznejšiou matkou na svete. Iná sledovateľka zase napísala, že to vyzerá na problém s dôverou. Na to jej Michelle odpovedala jednoducho: „Vyzerá to, že sú to deti, od 8 do 13 rokov.“

Akoby ste sa zachovali vy? Čo by platí na vaše deti? Radi si vaše komentáre prečítame v diskusii.

 

Prečítajte si tiež:

Odložte mobil a uvidíte, čo sa stane s vašim drobčekom

Deti, ktoré nepozerajú televízor

 

Fotogaléria


Foto: thinkstock.com
Zdroj: pp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia