Preplávajte s Obrami oceánov až do budapeštianskeho Tropicaria

Preplávajte s Obrami oceánov
Ilustračné foto
2018-03-17 13:30:23 |

Jedným z najväčších lákadiel výstavy Obri ocenánov v banskobysrickej Europe SC je výlet do Tropicaria v hlavnom mesta Maďarska. Čo pre to treba urobiť?

Milovníci vodného sveta si doposiaľ mohli na výstave vyskúšať napríklad virtuálne ponorenie s exkurziou až na dno oceána alebo sa zúčastniť víkendového čítania, ktoré zastrešuje Univerzita Mateja Bela. Súčasťou tohto unikátneho podujatia je však aj súťaž Vymodeluj si svoju 3D rybu, do ktorej sa zapojilo niekoľko základných a stredných škôl z Banskej Bystrice a okolia. Víťazný tím čaká dobrodružný výlet do Tropicaria v hlavnom mesta Maďarska.

Organizátori začiatkom týždňa dopravili holé makety rýb 10 školám začiatkom týždňa. „Úlohou žiakov bude do 23. marca rybu ozdobiť čo najoriginálnejším spôsobom za pomoci vlastnej vybranej výtvarnej techniky. Súťažiaci môžu teda na dekorovanie použiť maľovanie, lepenie, alebo farbenie a iné spôsoby, fantázii sa medze nekladú,“ vysvetľuje pravidlá súťaže Jana Seleštianska, Marketing Coordinator Europa SC. Ozdobené modely rýb bude hodnotiť porota.

Vyhodnotenie súťaže sa uskutoční 25. marca priamo v Europa SC. Víťazný tím získa nielen poukážku na nákup v hodnote 500 €. ,,Žiaci, ktorí získajú za dielo od poroty najlepšie hodnotenie, pocestujú do Tropicaria v Budapešti. Práve tam si budú môcť splniť svoj sen a vidieť podmorský svet v autentickejšej podobe. Samozrejme, všetky náklady spojené s dopravou do Budapešti, rovnako ako vstupenky do Tropicaria hradí Europa SC,“ dodáva Seleštianska.


Foto: tlačová správa
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia