Deti milujú Paci Pac: Vždy sme dojatí, keď deti spievajú pesničky s nami

Deti milujú Paci Pac:
Ilustračné foto
2018-03-17 00:45:03 |

Populárne spevácke duo Paci Pac tvoria Adriana Pešinová a Mário Praženec, ktorých aktuálne môžete stretnúť na cestách.

V pondelok 12. marca sa duo vydalo na druhú časť turné po celom Slovensku, ktoré nazvali Pesničková Encyklopédia. Predstavenia Paci Pac sú zakaždým plné emócií, ako priznáva aj Mário: „Najviac ma teší, keď po našom vystúpení vidím šťastné, spokojné a vybláznené deti. Ani si neviete predstaviť, ako veľa energie nám tým vedia dať.“ Jeho slová potvrdzuje aj Adriana: „Najdojímavejšie pre mňa bývajú situácie, keď deti naše pesničky poznajú a spievajú ich spolu s nami.“ Presne taký bol aj koncert v Bratislave, ktorým sa začalo jarné turné.

„Toto turné je pre nás špeciálne kvôli novým pesničkám, ktoré sme pridali do repertoáru, ale aj kvôli novým kostýmom a kulisám,“ vysvetľuje Adriana, prečo by ste si mali prísť s vašimi deťmi pozrieť vystúpenie Paci Pac znova, ak už ste aj na niektorom inom boli. „Turné je výnimočné aj v tom, že z koncertov žiadne dieťa neodíde bez darčeka,“ dopĺňa Mário.

Každý malý návštevník koncertu totiž dostane ochutené mliečko Brejky. Môže si vybrať z troch lahodných príchutí, a to kakaovej, vanilkovej či jahodovej. Tomuto milému prekvapeniu sa určite potešia aj mamičky, keďže Brejky obsahujú len 4 % pridaného cukru a deti ho dostanú so špeciálnou slamkou, vďaka ktorej sa mliečko nevyleje ani tým najväčším nešikovníkom.

Najbližšie Paci Pac vystúpia 18. marca v Dome kultúry A. Sládkoviča v Detve, následne 23. marca v Partizánskom. „Tešíme sa na všetky koncerty rovnako, no zvlášť sa tešíme z toho, že prídeme aj do miest, ktoré sme na jeseň nestihli navštíviť. Dúfam, že sa uvidíme aj s Vami,“ pozýva na záver Adriana.

Kompletný zoznam koncertov nájdete na stránke https://www.facebook.com/pacipac.sk/.

Fotogaléria


Foto: tlačová správa
Zdroj: pp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia