Ruský pár vysielal naživo svoj sex, dcérka pri nich plakala

Ruský pár vysielal naživo
Ilustračné foto
Zdroj: ok.ru
2018-02-21 00:30:41 |

Ruské úrady prešetrujú incident rodičov Jany Leonovoej (23) a Nikolaja Kostenovského (32) z mesta Jaroslavľ, ktorí stratili zábrany. Teraz hrozí, že stratia dcérku.

Večer v kruhu najbližších v malej kuchyni v ruskej Jaroslavli bol "úspešný". Manžel a manželka sa zjavne rozhodli okoreniť si rodinný život a pochváliť sa tým na sociálnej sieti VKontakt. Pri romantickej piesni Dimy Bilanovej Tvoja láska je taká krásna sa pár oddal telesnej rozkoši. Asi tak trochu pozabudli, že doma majú aj trojročnú dcérku, ktorá cez pootvorené dvere vošla do kuchyne. Na videu vidno, že  zostala stáť obďaleč a svojich rodičov po celý čas pozorovala. Znepokojené dieťa bolo podľa záberov rozrušené a počuť aj jeho vzlykanie.

Dievčatko odobrali úrady dočasne z domova a umiestnili do nemocnice, kde prechádza lekárskymi a psychologickými kontrolami. Potvrdil to detský ombudsman v Jaroslavli Mikhail Krupin. „Dieťa je v bezpečí. Teraz s ním pracujú lekári a psychológovia. Tí budú zisťovať, či ide o jediný prípad alebo sa podobné udalosti odohrávajú v domácnosti častejšie,“ povedal.

(Svoju lásku dokumentujú často.)

Po tom, ako „číslo“ skončilo, smutné dievčatko vyhlásilo: „Zajtra tu bude moja babička Polina. A všetko jej poviem.“ Na to sa otec Nikolaj rozklepal a jeho reakciou bol krik a vulgarizmy smerom k dcérke a manželke. Tá sa snažila situáciu obrátiť na žart. Pripomína, že nepila a že je úplne normálna. 

Celá webová sexuálna šou mladých manželov trvajúca 9 minút vyvolala množstvo ohlasov na sociálnych médiách, čo viedlo k reakcii orgánov činných v trestnom konaní. Zábery prešetruje výbor, ktorý sa zaoberá závažnou trestnou činnosťou v Rusku. Páchatelia budú identifikovaní a právne posúdime činnosť týchto dospelých," povedal hovorca. Ak by sa potvrdilo, že podobné praktiky sú u manželov, ktorí majú okrem trojročnej dcérky aj staršieho syna, bežné, môžu prísť o rodičovské práva a dokonca skončiť vo väzení.

Užívatelia internetu chvália políciu za rýchle konanie a rozkokošený pár, ktorý si to „rozdával“ pred dcérkou, odsudzujú. „Dúfam, že budú zbavení rodičovských práv skôr, než zlomia psychiku dieťaťa,“ znie jeden z komentárov. „Sú úplne vadní,“ hodnotí iný z komentujúcich. „Malé dieťa, ktoré to vidí, si myslí, že je to normálne správanie,“ píše sa v ďalšej z množstva pobúrených reakcií. 

Prečítajte si tiež:

Deväť znakov, že môžete trpieť sexuálnou závislosťou

Mali ste sex dnes ráno o 7.30? Urobili ste veľmi dobre!

Fotogaléria


Foto: ok.ru, vk.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia