Na FESTÍKU vystúpi aj Spievankovo, s deťmi budú riešiť záhadu stratenej hudby!

Na FESTÍKU vystúpi aj
Ilustračné foto
2018-02-10 15:30:34 |

Oceňovaní hudobníci sú presvedčení, že toto podujatie spĺňa dôležitú misiu – spája rodiny pri peknom programe – a tak si ho nemohli nechať ujsť.

Deti sa môžu tešiť na novinky z aktuálneho DVD Spievankova a aj na hľadanie záhady stratenej hudby. Spievankovo sa tak pridalo k ďalším hudobníkom, ktorí tvoria pre deti a svoju účasť na podujatí potvrdili už dávnejšie. Miro Jaroš, Smejko a Tanculienka, Paci Pac, Baby Band a mnohí ďalší umelci si takisto pre FESTÍK pripravujú špeciálny program. Na otvorenom priestranstve Incheba Evency Parku zažijú rodičia, no predovšetkým ich deti, neopakovateľnú zábavu. Rezervujte si čas 26-ho a 27-ho mája.

Udalosť roka v oblasti detskej zábavy sa blíži a organizátori postupne odkrývajú celý mimoriadne atraktívny program. Najnovšie oznámili, že na FESTÍKU vystúpi aj oceňované Spievankovo. Teraz sa už dá naozaj povedať, že na najveselšom detskom festivale vystúpia naozaj všetci podstatní umelci, ktorí tvoria pre deti.

„Takýto festival pre deti, respektíve pre rodiny s deťmi, sa nám veľmi páči. Podporuje totiž aj misiu Spievankova, ktorú sa už 15 rokov snažíme  realizovať na Slovensku, a teda aby bolo spolu rodine dobre. Našim spoločným cieľom je sprostredkovať im zážitok radosti,“ vraví ženská polovička Spievakova Mária Podhradská.

Miro Jaroš, Smejko a Tanculienka, Paci Pac, Baby Band a teraz aj Spievakovo chystajú na FESTÍK špeciálny program. Deti na tomto najveselšom detskom festivale zažijú niečo nezabudnuteľné.

„Pripravujeme program vychádzajúci z nášho najnovšieho DVD o hudobných nástrojoch a kráľovnej Harmónii. Predstavíme deťom naživo hudobné nástroje, ktoré mohli vidieť v našom filme, a prostredníctvom príbehu, do ktorého budú vtiahnuté, vyriešime spolu záhadu stratenej hudby v Spievankove,“ dodáva Richard Čanaky zo Spievankova.

FESTÍK bude unikátne multižánrové podujatie, ktorého hlavnou misiou je ponúknuť zábavu pre celú rodinu, teda nielen pre najmenšie deti, ale aj pre tínedžerov a rodičov, či starých rodičov.

„Bude to program hodný 21-ho storočia. Rodičia budú mať k dispozícii množstvo stánkov s užitočnými informáciami, ale môžu tiež diskutovať s odborníkmi na aktuálne témy. Chceme byť totiž síce predovšetkým zábavný, ale aj edukatívny festival. FESTÍK navyše pripravujeme ako „zelený“ envirofestival,“ uzavrela ambasádorka festivalu“ Katarína Šebestová z Evency.

FESTÍK bude na otvorenom priestranstve v areáli Incheba Evency Parku 26-ho a 27-ho mája 2018. Lístky naň sa dajú kúpiť v sieti Predpredaj.sk.

Fotogaléria


Foto: TONADA s.r.o.- Ivana Brunova
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia