Zahanbená mama sa nevie pozrieť učiteľke do očí

Zahanbená mama sa nevie
Ilustračné foto
Zdroj: maxpixel.com
2018-02-01 00:01:00 |

Máte doma malé deti? Tak potom ste sa asi aj vy ocitli niekedy v situácii, že by ste najradšej boli neviditeľní. Ako mama jedného štvorročného škôlkára.

Deti majú mimoriadny talent na to hovoriť veci, ktorými dokážu svojich rodičov zahanbiť.  Či už je to reprodukovanie súkromných rozhovorov pred cudzími ľuďmi alebo pokojne aj vymýšľanie si úplných nezmyslov, len aby boli zaujímavými. Jediné, čo môžeme urobiť, je modliť sa, aby ich historky neprekročili určité hranice. Jedna mama však nemala také šťastie a jej 4-ročný synček sa rozhodol vytiahnuť pred spolužiakmi v škôlke s pomerne bizarnou lžou.

O tom, čo narozprával, sa dozvedela od učiteľky. Tá sa tvári, že chlapcove reči nezobrala vážne, ale podľa maminy sú ju odvtedy viac všíma.  A čo také povedal? Počas rozprávania sa učiteľky s deťmi o tom, čo tobia ich rodičia, začal teda aj on, podobne ako ostatní, opísal zamestnania svojich rodičov. Kým otecko podľa neho pracuje v kancelárii a pomáha ľuďom, mama VYŤAHUJE PRSIA :)) V skutočnosti robí s manželom v tej istej kancelárii a má podobnú pracovnú náplň ako manžel, len potomok to vníma evidentne dosť rozdielne.  "WTF - aj ja pracujem v kancelárii a pomáham ľuďom. Malý tam bol so mnou veľakrát, stretol sa aj s mojim šéfom  a kolegami," napísala na internetovú stránku Mumsnet, kde sa rodičia delia o svoje zážitky s deťmi.

Mama prisahá, že v kancelárii určite ani raz prsia nevytiahla. To, ako syn prišiel na to, že je to jej pracovnou náplňou, netuší. "Možno to súvisí s tým, že niekedy je so mnou v spálni, keď sa prezliekam," uvažuje. "Ja sa snáď vysťahujem z krajiny. Je mi trápne pozrieť sa učiteľke d očí," dodáva. 

Prečítajte si tiež:

Zahanbujete svoje dieťa? Toto sa stane s vašim vzťahom

Toto si o vás myslí vaše osemročné dieťa


Foto: thinkstock.com
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia