Meno tretieho dieťaťa Kim Kardashian je opäť špeciálne

Meno tretieho dieťaťa Kim
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram/Kim Kardashian
2018-01-22 13:30:00 |

Kim a Kayne West sú už pár dní rodičmi troch detí. I keď dcérku im vynosila náhradná matka, meno jej vymyslel celebritný párik. A určite nepatrí k tradičným...

Jeden z najznámejších párov svetového šoubiznisu, hviezda reality šou Kim Kardashian a reper Kanye West, má doma štvorročnú North (Sever) a dvojročného Sainta (Svätý). Preto asi nikoho neprekvapí, že aj najnovší prírastok dostal svojské meno. Dievčatko, ktoré sa narodilo 15. januára v Cedars Sinai Hospital v Los Angeles, pomenovali Chicago! Šťastní novopečené rodičia sa bábätkom svetu pochválili o deň neskôr. „Je tu, sme do nej zamilovaní,“ napísala na svojej stránke šťastná Kim. „Kanye a ja vám s radosťou oznamujeme príchode nášho krásneho, zdravého dievčatka,“ pokračovala.

Hviezda reality šou sa pochválila, že Chicago po narodení vážila 3,2 kg. Netypické meno, i keď medzi hollywoodskymi hviezdami nijako zvlášť nevyčnievajúce, je poctou rapperovej matke Donde, ktorá istý čas práve v Chicagu Kanyeho vychovávala po tom, ako opustila jeho otca.

Kim, ktorá sa nikdy netajila túžbou po veľkej rodine, nemohla zo zdravotných dôvodov bábätko vynosiť sama. Preto pár využil služby agentúry ponúkajúcej možnosť vynosenia dieťaťa náhradnou matkou. O žene, ktorá nosila pod srdcom potomka známeho páru, sa veľa nevie. Podľa medializovaných informácií je to vydatá Afroameričanka s dvomi vlastnými deťmi. Aj napriek tomu, že identita náhradnej matky mala zostať pred verejnsoťou utajená, portál Radar Online informoval, že ide o La'Reinu Haynes zo San Diega. 

Povráva sa, že Kim a Kanye ju počas tehotenstva veľmi hýčkali. Podľa zmluvy, ktorú spísali, však nemohla jesť počas tehotenstva mäkké syry a pri prípadnej masáži mohli maséri používať iba špeciálny mandľový olej. Za vynosenie dieťaťa dostala od známeho páru v prepočte viac ako 55-tisíc eur. 

Pre Kim deti veľa znamenajú. Z malej North „robí“ svoju malú kópiu a často zverejňuje jej fotky v rôznych módnych kreáciách. Cudzí jej nie je ani mejkap. I keď malého Sainta našťastie nemaľuje, rada zverejňuje jeho fotky v štýlovom oblečení. Dá sa predpokladať, že aj z najmladšej dcérky sa bude snažiť vytvoriť malú módnu ikonu.

Kim so synom Saintom (2)

Dcérka North (4)

Prečítajte si tiež:

Nový výstrelok: V móde je zjesť po pôrode placentu

Svetové celebrity: Najlepšie a najhoršie mená detí

 

Fotogaléria


Foto: Instagram/Kim Kardashian, kimkardashianwest.com
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia