Príbeh zo života: O pár dní toto prenádherné dievča pochovám

Príbeh zo života: O
Ilustračné foto
Zdroj: foto: facebook.com
2018-01-11 13:30:47 |

Podľa lekárov sa nedá nič robiť a zákerná rakovina onedlho zoberie mame dcéru. Zomiera aj jej otec. Fotku plnú bolesti zverejnila na sociálnej sieti.

Pohľad na plačúceho smrteľne chorého muža sediaceho vedľa päťročnej vnučky zomierajúcej na najagresívnejšiu formu rakoviny mozgu trhá srdce.

Snímku zverejnila matka z Floridy Ally Parkerová, ktorej sa bežný život zmenil na nočnú moru vlani 6. decembra, keď lekári diagnostikovali jej milovanej dcérke Braylynn Lawhon difúzny vnútorný pontínový glióm, teda nádor nachádzajúci sa v najspodnejšej časti mozgu, ktorý je neoperovateľný. Na tento typ rakoviny neexistuje podľa Daily Advesrtiser žiadna klasická liečba a šanca na prežitie je v podstate nulová.

(Braylynn so sestrou)

Rodina chce veriť v zázrak a upiera nádeje na revolučný postup liečby tohto typu nádoru jedným chirurgom v Severnej Karolíne, o ktorom sa dozvedeli. Ten vraj už podobné nádory liečil a má za sebou výsledky. Táto liečba však nie je krytá poistením a vyjde asi na 30 000 dolárov. Peniaze sa snaží rodina vyzbierať prostredníctvom stránky GoFundMe. Chcú urobiť všetko pre to, aby tu Braylynn mohla byť čo najdlhšie, i keď lekári dávajú experimentálnej liečbe menej ako 10-percentú šancu úspešnosti. 

Či už peniaze pomôžu alebo nepomôžu jej dcérke, Allyn chce zvýšiť povedomie o tejto rakovine prostredníctvom stránky Braylynn's Battalion.  „Moje dievčatko si zaslúži žiť úplný a šťastný život a rovnako aj každé ďalšie dieťa, ktoré čelí alebo bude čeliť tomuto typu rakoviny,“ hovorí Ally.

Akoby zúfalej mame nestačilo, okrem dcérky odchádza aj jej otec Sean Parker trpiaci terminálnym štádiom Amyotrofickej laterálnej sklerózy. Toto smrteľné ochorenie je zákerné najmä v tom, že postupne úplne prestáva fungovať telo,  no mentálne a psychické schopnosti zostávajú neporušené. Seanovi zostáva niekoľko týždňov až mesiacov života.

Číry prejav agónie v otcovej tvári a utrpenie nevinného dieťaťa nútia Ally vydržať práve kvôli nim. Nemôže si dovoliť opustiť sa, i keď funguje na doraz svojich síl. Aj keď jej život je momentálne nočnou morou, musí byť silnou pre svojich milovaných. Každý, kto zažil odchod milovaného človeka, veľmi dobre vie, koľko sily stojí „ustáť to“.

„Braylynn je stále tu. Pulz má stále silný. Vitálne funkcie sú v norme,“ napísala Ally na sociálnu sieť v pondelok. Teší sa z každého dňa, ktorý môže stráviť v blízkosti svojich dvoch milovaných, ktorí pomaly odchádzajú.

„Minulý rok bol ťažký, ale nedá sa ani opísať, aký ťažký je a bude tento rok. Za pár dní budem musieť pochovať toto nádherné dievčatko. O niekoľko mesiacov alebo týždňov budem zase pochovávať  otca,“ napísala srdcervúci odkaz na sociálnu sieť, ktorá sa zmieruje s tým, že jej milovaní odchádzajú... 

Prečítajte si tiež:

Príbeh zo života: Zomrela im babka aj mama. zakrátko prišla ďalšia rana

Hrôza v pôrodnici: Bábätku odtrhli hlavu

Fotogaléria


Foto: Facebook
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia