Najkrajší darček pod stromček? Dve deti v jednom roku

Najkrajší darček pod stromček?
Ilustračné foto
2017-12-22 00:47:11 |

Narodením dieťaťa prichádza do života rodičov obrovská radosť, ale aj starosti. A čo keď prídu deti dve? a nie sú to dvojičky?

Anglický pár Beth Evans a Liam Hale sa tento rok stali rodičmi dvakrát. A predstavte si, že nemajú dvojičky. Prvé dieťa sa narodilo v januári a druhé prišlo na svet začiatkom decembra. Vekový rozdiel medzi súrodencami je 11 mesiacov. Neuveriteľné však?  Ich prvorodený syn Haydn sa narodil 7. januára a jeho sestrička Tilly  8. decembra. Dievčatko sa na svet ponáhľalo a narodilo sa o štyri týždne skôr. Rodičia sa tak tešia na prvé spoločné Vianoce. „Posledné Vianoce sme trávili len my dvaja a náš pes. Prešiel rok, ja som matka a máme dve krásne deti,“ hovorí mama Beth.

Vianočné sviatky strávia vo štvorici doma, keďže obe detičky sú ešte príliš malé na dlhé cestovanie. „Nakúpili sme Haydnovi darčeky, no je nám jasné, že on tomu ešte nerozumie a najviac ocení baliaci papier a škatule,“ myslí si Beth. Ako dodala, ďalšie sviatočné dni dodržia tradíciu a navštívia starých rodičov.

Beth a Liam majú po 20 rokov a spolu sú od 14-tich rokov. Plánovali, že si založia rodinu a budú mať viac detí. Nikdy im však nenapadlo, že budú narodené tak krátko po sebe. „Keď sa narodil Haydn, mysleli sme si, že naša rodina je na istý čas kompletná. No o osem týždňov potom som zistila, že som opäť tehotná,“ povedala Beth. Ako dodala, najprv to bol šok, no nakoniec sa všetci tešili, že sa ich rodina rozrastie. "Druhé dieťa prišla o niečo skôr, ako sme plánovali. No my sme obaja silno veriaci a veríme, že všetko sa deje z nejakého dôvodu a momentálne sme tí najšťastnejší rodičia na svete,“ uviedla. Podľa nej si Haydn rolu veľkého brata užíva.

Mladá rodina si momentálne zvyká na život  s dvoma malými deťmi. "Som jedna zo šťastných mamičiek, ktoré majú pri sebe partnera, ktorý mi pomáha a podporuje ma. Dôverujem mu, zverím mu deti, keď si potrebujem oddýchnuť. Otcom sa stal úplne prirodzene,“ nešetrí chválou Beth. Na otázku, či plánujú ďalšie deti odpovedala jednoducho,: „Zatiaľ nemáme žiadne plány.“ Ktovie? Možno na ďalšie Vianoce už budú piati. 

Prečítajte si tiež:

Šťastné manželstvo a deti? Robte týchto 8 vecí

To je ale maco: Takto vyzerá najťažšie bábo na svete

Fotogaléria


Foto: Wales Online WS)
Zdroj: mirror.co.uk, pp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia