Toto o vašej osobnosti hovoria darčeky

Toto o vašej osobnosti
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2017-12-12 13:30:40 |

Sviatky sa blížia a to je čas, keď vyberáme darčeky nielen pre blízkych, ale možno aj pre kolegov či pre učiteľov našich detí. Viete, že každý vypovedá niečo aj o vás?

Kým niekto si na obdarovávanie nepotrpí, iný považuje darčeky aj pre vzdialenejšiu rodinu, kamarátov, koelgov alebo učiteľov detí za samozrejmosť. Obvykle nejde o honosné a drahé dary, ale skôr o milé drobnosti, ktorými chcú ostatných potešiť. Uvedomujete si, že to, čo darujete, vypovedá veľa aj o vás? 

Darčeková poukážka

Ste ten typ mamy, ktorá si odkladá na Pinterest rôzne nápady, ktoré niekde objavíte, vystrihujete alebo zapisujete si inšpirácie. Z obyčajnej škatule na topánky bez problémov vyrobíte originálny desiatový box. Milujete pohodlné oblečenie, veľké šály a snívate o veľkom rodinnom výlete, na ktorom by nemali chýbať ani vzdialené sesternice.  

Sezónny kvetinový aranžmán

Vo vašom kalendári sú farebne vyznačené očakávané udalosti, každý rodinný príslušník má svoju farbu a vlastnou značkou alebo písmenami je označené aj oblečenie vašich detí. Vianočné darčeky máte nakúpené už v júni a presne viete, komu čo urobí radosť. No a také faux pas, že by vám napríklad došiel toaletný papier, sa vám stať jednoducho nemôže.

Jablko

Dokážete sa zasmiať aj na tých „najsuchších“ vtipoch a obvykle pochopíte pointu omnoho lepšie ako ostatní. Milujete sitkomy. Ste presvedčená o tom, že ste najzábavnejšou osobou v okolí.  Smiech, radosť a pohoda je to, čo vás vystihuje.


TIP: Týchto 18 darov zmení deťom život


Esenciálny olejček

Na internete alebo v knihách si čítate o liečivých účinkoch kryštálov. Doma ich máte niekoľko. Zaujímate o duchovno, ezoteriku, alternatívnu medicínu a zdravý životný štýl. Všetko vo vašej domácnosti je zásadne bio a v mikrovlnke by ste jedlo nikdy neohrievali.

Voňavá sviečka

Ste ten typ, ktorý je vždy pripravený na návštevy, párty, stretnutia a viete, čo sa patrí. Nikde sa neukážete bez malej pozornosti. Vždy ich máte zopár pripravených do zásoby a tak stačí vybrať tú pravú podľa príležitosti.

Fľaša vína

Pravdepodobne patríte k tým maminám, ktoré z posledných siedmich rokov šesť dojčili a starali sa o deti. Viete, že sa patrí učiteľovi niečo odniesť, predsa len bude vaše deti vzdelávať a vychovávať ešte minimálne šesť mesiacov, ale čas na vymýšľanie primeraného darčeka čas nemáte. Fľaša sa predsa hodí vždy. 

Ovocný kôš

Vaše dlhé vlasy majú prirodzenú farbu, šediny vám neprekážajú a farbenie považujete za stratu času. V obchode s obuvou venujete primeraný čas aj výberu topánok do záhrady a v šatníku vám nechýba vesta zakrývajúca kríže. Vaše deti vedia ako sa rodia malé mačatá a pokojne pozbierajú zo zemiakov mandelinky.  

Domáce vianočné pečivo

Vaše heslo znie  - domáce je domáce a nič viac neexistuje. Vy domácu kuchyňu zbožňujete. Ste si istá tým, že škatuľka domáceho pečiva urobí učiteľke alebo učiteľovi určite radosť. Viete, koľko námahy za tým je a veríte, že zo ocenia. Sladké okrem iného upokojuje nervy a to učitelia obvykle potrebujú. 

Prečítajte si tiež:

Rodičia, nekazte deťom radosť množstvom darčekov

Top vianočné darčeky pre deti na tento rok

 

Fotogaléria


Foto: thinkstock.com, pixabay, freegreatpicture, flickr, pixnio, pixabay,
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia