Do banskobystrickej Europy SC zavíta Mikuláš v sobotu

Do banskobystrickej Europy SC
Ilustračné foto
2017-12-07 07:29:07 |

Nákupné centrum ožije pravou vianočnom atmosférou v piatok, keď sa v jeho interiéri už po piatykrát otvoria vianočné trhy.

Banskobystrické nákupné centrum si na nadchádzajúci víkend pripravilo pre svojich návštevníkov hneď niekoľko predvianočných prekvapení. Už v piatok tu otvoria spomínané vianočné trhy, ktoré potrvajú až do Štedrého dňa. Predajcovia na trhoch ponúknu opäť množstvo tradičných predmetov, ktoré môžete podarovať najbližším ako vianočný darček. ,,Nebudú chýbať napríklad smaltované šperky, sklenené svietniky, vianočné ozdoby, kamienky či šperky z kameňov a zábavné ponožky. Na svoje si prídu aj milovníci voňavých vianočných dobrôt, ktorí na trhoch nájdu chutné trubičky, obľúbené linecké koláče, bylinky, perníky, či dokonca čučoriedkové víno,“ pozýva na podujatie Viktor Maceják, Marketing manager Europa SC.

Pokiaľ nepatríte ku kreatívnym dušiam, môžete potešiť darčekovou poukážkou. Poukážky v hodnote 10 €, 20 € a 50 € budú v predaji  od 8. decembra na centre pop-up store. Darčekový voucher je možné využiť vo vybraných predajniach nákupného centra.

Ak ste doposiaľ nemali šancu vidieť vianočnú výzdobu, akú poznáte len z rozprávkových vianočných filmov, neváhajte, využite príležitosť a príďte sa pokochať dych berúcimi vianočnými dekoráciami do nákupného centra v sobotu 9. decembra. V prvý víkendový deň tam zavíta Mikuláš so svojimi priateľmi, s ktorými sa môžete napríklad aj vyfotiť. Spoločne s anjelom a čertom budú od 15.00 – 17.00 v centrálnom priestore na prízemí rozdávať všetkým poslušným deťom sladké dobroty. 

Fotogaléria


Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia