Mama si dokonale poradila so synovým "umením" na stene

Mama si dokonale poradila
Ilustračné foto
2017-11-19 00:30:44 |

Mama našla dômyselné riešenie pre synov výtvor na stene. Perfektný nápad, ktorý možno inšpiruje aj vás.

Popísané steny sú vizitkou nejednej rodiny s deťmi. Väčšina rodičov sa snaží umelecké dielka maskovať, pracne odstraňovať alebo sú ochotní každú chvíľu steny premaľovať. Mám dokonca kamarátku, ktorej naskakuje husia koža už len pri pomyslení, že by jej trojročná dcérka alebo päťročný syn urobili na stenu čo i len malilinkú čiarku. Snáď od narodenia ich učí, že stien sa nemožno dotýkať. Doteraz som nepochopila, ako sa jej podarilo docieliť, že tí drobci si naozaj dávajú neuveriteľný pozor a steny v ich dome žiaria čistotou. Moje deti sú o trochu staršie a veru mali sme už čokoládovú výzdobu aj nejaké tie obrázky Stačilo trošku kreativity a mohli sme mať doma na pamiatku originálne umelecké diela ako rodina Erica Massicotteho.

Taká stena, to je dokonalé plátno, ktoré priam volá po tom, aby na ňom dieťa zanechalo svoj rukopis. Eric sa o tom presvedčil, keď sa jeho šesťročný syn rozhodol ukázať svoju kreativitu zeleným popisovačom. Áno, to je presne to, čo sa nedá zmyť. Kým ocina skoro šľak trafil a už rozmýšľal kedy sa pustia do maľovania, jeho žena ho veľmi rýchle stopla. Namiesto toho urobila túto perfektnú  vec.

 

 

Ako vidíte, namiesto toho, aby sa snažila obrázok malého domčeka odstrániť alebo premaľovať, začlenila ho do dekorácie domu. Najlepší na tom celom nie je ani tak rámček, ale popis pod ním.

R. C. Massicotte (nar. 2011)

Prerušený dom, 2017

Popisovač na latexovej farbe 

Darované rodičom, prekvapenie, 13. novembra

Hrdý otec na Twitter napísal:  „Vaše deti budú robiť veci, ktoré by nemali. Pomôže to, keď si zoberiete niekoho, kto má zmysel pre humor.“

Tweet má veľmi veľa ohlasov a mnohí rodičia pridávajú svoje zážitky s detskými výtvormi. Pár z nich sme vybrali:

Mohlo by vás tiež zaujať:

Päťročný Julien nakreslil menštruujúcu mamu

Zákony rodičovstva: Na toto sa pripravte

 

Fotogaléria


Foto: Twitter/Eric Massicotte
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia