A je to vonku. Vojvodkyňa Kate je opäť v tom!

A je to vonku.
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita.skúAP
2017-09-04 14:50:41 |

Britský kráľovský dvor jasá. Manželka princa Williama, obľúbená Kate, nosí pod srdcom tretie dieťa. Musela s farbou von, lebo opäť trpí rannými tehotenskými nevoľnosťami.

Kate a William priznali, že čakajú tretie dieťa po tom, ako Kate musela zrušiť účasť na verejnom podujatí v detskom centre Hornsey Road Children's Centre v Londýne Vojvodkyňu rovnako ako pri predchádzajúcich tehotenstvách trápia výrazné ranné nevoľnosti. V roku 2012, keď čakala Georga, musela byť dokonca hospitalizovaná.

(Po dnešnom oznámení tretieho tehotenstva vojvodkyne Kate začali Kensingtonský palác obliehať novinári a verejnosť.)

Správu oficiálne potvrdil Kensingtonksý palác  a vo vyhlásení je zdôraznené, že kráľovná Alžbeta II. má z toho obrovskú radosť. Úžasná správa sa dostala na verejnosť pár dní po smutnom 20. výročí  tragickej smrti Williamovej matky - Lady Di, o ktorej je princ presvedčený, že by bola úžasnou babičkou. 

(S takýmto úsmevom sa Kate minulú stredu v sprievode Williama a Harryho prechádzala po pamätnej záhrade Kensingtonského paláca, kde vzdali hold Lady Di.)

Zo správy je šťastný aj strýko Harry, o ktorom sa hovorí, že malá Charlotte si ho omotala okolo prsta.  Uvidíme, či tretím potomkom urodzeného páru bude chlapček alebo dievčatko a či zostane Charlotte naďalej Harryho najväčším miláčikom.

(Harry - druhý sprava, sa na ďalšiu neter či synovca veľmi teší.)

Nový súrodenc ku Georgovi (4) a Charlotte (2) pribudne v apríli alebo v máji.  Kate naznačila očakávanie tretieho dieťaťa počas júlovej návštevy v Poľsku, keď po tom, ako dostala plyšovú hračku určenú pre novorodenca, otočila sa k Wiliamovi a so smiechom povedala: „Budeme musieť mať ešte viac detí.“

(Štíhla ako prútik bola Kate pred mesiacom počas oficiálnej návštevy Poľska a Nemecka.)

 

Prečítajte si tiež:

Tieto hračky sú pre Georgea a Charlotte tabu

Jeho kráľovská plachosť George

Fotogaléria


Foto: sita/AP

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia