Sladký David Beckham: Victoria si vedela vybrať!

Sladký David Beckham: Victoria
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/David beckham
2017-08-15 13:30:11 |

Ocino ako má byť! Šije oblečenie bábikám dcérky Harper, synom robí taxikára, dáva si tetovania podľa návrhov detí a keď má čas, pustí sa do lega.

Dámy, no uznajte samy. Perfektne vyzerá, neskutočne zarába a napriek tomu, že určite o záujem žien nemá núdzu, za roky manželstva s Victoriou vyplával na povrch jeden jediný románik s opatrovateľkou. Patrí k málo známym a obletovaným mužom, pre ktorých je, zdá sa, rodina vážne na prvom mieste a pre ratolesti urobí prvé aj posledné.

Športová hviezda je jednoznačne praktickým rodičom s riadnou dávkou trpezlivosti. Svedčí o tom aj posledná fotka, ktorú zverejnil na svojom instagramovom profile. Svojim fanúšikom sa pochválil, že sa pustil do stavebnice Lego Disney Castle Kit, ktorá obsahuje vyše 4000 kusov a 490-stranový návod. „Vyzerám zmätený, ale som nadšený,“ napísal k snímke a nezabudol pridať smajlíkov. David vyzerá ako šťastné dieťa v cukrárni. 

 
Beckham a jeho manželka Victoria majú štyri deti - 18-ročného Brooklyna, 14-ročného Romea, 12-ročného Cruza a 6-ročnú Harper. Pri prezeraní Baeckhamovho profilu na Instagrame je hneď jasné, že nie je iba "darcom spermií", ale deti sú výraznou súčasťou jeho života. 
 
V marci 2016 Victoria uverejnila Davidovu fotografiu, na ktorej šije oblečenie pre Harperine bábiky.
 
 
V roku 2015 zdieľal David fotografie svojho nového tetovania, ktoré si dal urobiť na základe výtvorov svojich detí.
 
 
 
 
David sa so svojimi deťmi ukazuje nielen na rôznych športových a spoločenských podujatiach, ale podnikajú aj veľa výletov. Napríklad v júni sa rodinka vybrala do Tanzánie, kde sa učili ako prežiť v divočine.
 
 
Fotka, na ktorej bozkáva svoju dcérku Harper na ústa, vyvolala veľkú polemiku. Mnohí užívatelia sa do futbalovej hviezdy pustili, že to nie je normálne, väčšina sa ho však zastala. Rodičovská pusa na pery nie je ničím nenormálnym ani podľa psychológov, len v dnešnej dobe niekedy zbytočne riešime veci,nad ktorými by sa pred niekoľkými rokmi nikto nepozastavil. Vo všetkom hľadáme niečo nenormálne a nemorálne.
 

 

Samozrejme, aj deti Beckhamovcov, tak ako deti väčšiny celebrít, žijú predsa len iný život ako bežné ratolesti a tak sa nám niekedy zastavuje rozum nad tým, čo všetko im rodičia dovolia. Napríklad malá Harper chodí na profesionálnu manikúru a pedikúru už od štyroch rokov. Možno by nebolo na škodu, keby radšej pomáhala ockovi s legom...

Prečítajte si tiež:

Dámy, pokochajte sa celebritnými tatkami

Päťročný Julien nakreslil menštruujúcu mamu

 

Fotogaléria


Foto: Instagram/David Beckham
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia