Spoznajte najmladšiu mamu sveta. Jej vek vám vyrazí dych!

Spoznajte najmladšiu mamu sveta.
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2017-08-01 00:04:12 |

Zdravý Geraldo sa narodil v roku 1939. Vek jeho mamy za 78 rokov, ktoré odvtedy uplynuli, žiadna žena neprekonala.

Lina Medina porodila zdravého syna keď mala päť rokov a sedem mesiacov! Stala tak oficiálne najmladšou matkou na svete. Malý Geraldo prišiel na svet v roku 1939.

Lina pochádzala z mnohodetnej chudobnej rodiny z mesta Tiscapo v Peru. Sťažovala sa na bolesti brucha, ktoré jej rapídne rástlo. Rodičia sa obávali, že ide o nádor a preto ju vzali do nemocnice. V skutočnosti bola v siedmom mesiaci tehotenstva a trpela predčasným dospievaním.

Syn Geraldo, ktorý dostal meno podľa jedného z lekárov, sa narodil 14. mája 1939 cisárskym rezom a vážil 2700 gramov. Linina panva nebola dostatočne vyvinutá na to, aby mohla porodiť prirodzeným spôsobom. Lekári však odhalili, že ako päťročná mala kompletne vyvinuté mliečne žľazy, pohlavné orgány a mala menštruáciu.

Chlapča od narodenia vyrastalo v domnení, že Lina je jeho sestra. Pravdu sa dozvedel ako desaťročný. Lininho otca zatkli pre podozrenie za incest a znásilnenie, chvíľu aj strávil vo väzení, no pre nedostatok dôkazov ho prepustili. 

Lina sa v roku 1972 vydala za Raúla Jurada a po 33 rokoch od prvého pôrodu sa jej narodil druhý syn.  O tom, kto je otcom Geralda a čo sa vlastne pred rokmi stalo, nikomu nepovedala. Lina Medina má 83 rokov, žije dodnes, no odmieta poskytovať akékoľvek rozhovory.

Prečítajte si tiež:

4 myšlienky o pôrode, na ktoré je dobré pamätať

Týchto 9 vecí si pred prvým pôrodom neuvedomujeme

 

Fotogaléria


Foto: YouTube.com
Zdroj: pp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia