Veľtrh Dieťa a rodina ponúkne produkty pre najmenších a skvelú zábavu

Veľtrh Dieťa a rodina
Ilustračné foto
Zdroj: Tlačová správa
2017-02-01 13:30:41 |

Rodičom, budúcim matkám, ale aj deťom je určený veľtrh Dieťa a rodina, ktorý sa uskutoční 10. a 11. februára v bratislavskej Inchebe.

Veľtrh prináša bohatý výber produktov o starostlivosti pre deti od rôznych výrobcov a predajcov, ale aj sprievodný program venovaný otázkam tehotenstva, pôrodu a výchovy.

V bohatej ponuke vystavovateľov návštevníci nájdu nielen kočíky, autosedačky, detské oblečenie, plienky, hygienické prípravky a stravu, ale aj knihy, hračky a mnoho ďalších produktov pre pohodlie a uľahčenie každodennej starostlivosti o malé i väčšie deti. Sortiment obsahuje nielen bežné a známe výrobky, ale aj novinky a alternatívne produkty pre zástancov ekologického spôsobu života ako látkové plienky, oblečenie z bio bavlny a podobne.

Zaujímavé prednášky a workshopy s uznávanými odborníkmi z oblasti zdravia, výživy, dojčenia, aromaterapie či fyzioterapie poskytne Mama&Baby kongres. Ako správne cvičiť s bábätkom, materské vs. umelé mlieko, partner pri pôrode, kúpanie a ošetrovanie bábätka, dojčenie a bonding – to sú niektoré z pripravených tém prednášok a diskusií. Pre budúce mamičky je určený Tehotenský kongres, ktorý zahŕňa prednášky a workshopy s pôrodnou asistentkou, so zdravotnou sestrou z novorodeneckého oddelenia, s certifikovanou laktačnou poradkyňou a s mnohými ďalšími odborníkmi.

Chcete prísť a neviete, kam s deťmi? Zoberte ich so sebou! Fantastický program sa postará o množstvo zábavy. Chlapci sa môžu tešiť na veľký NERF turnaj. Prichystané sú cvičná strelnica, testovanie nového radu Nerf Accustrike a Nerf Zombie, najnovšie Nerf-ky, slalom v aute Nerf Hauck a 4 turnajové ihriská.

V programe sú aj Festival hier, hudobno-tanečná rozprávka pre deti i dospelých Snehulienka a sedem trpaslíkov, bábkové divadlo Laktibrada, športové súťaže s RIOU, športovou lektorkou DC Preliezka, tvorivé dielne, ľudové remeslá a fun zóna.

 

Veľtrh Dieťa a rodina sa uskutoční 10. a 11. februára v bratislavskej Inchebe spoločne s veľtrhom krásy Interbeauty a Svadobným veľtrhom.

Vstupenky na podujatie si môžete pohodlne kúpiť cez .

 

.

Fotogaléria


Foto: tlačová správa

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia