Pravdivý horoskop o deťoch, ktorý vám možno otvorí oči

Pravdivý horoskop o deťoch,
Zdroj: thinkstock.com
2017-01-01 00:08:38 |

Všetky deti sú rozkošné a úžasné. No a tie naše (teda vaše) samozrejme úplne najdokonalejšie. Každý z nás má však aj tienisté stránky... aj tí naši najúžasnejší anjelici :))

Vybalíme to na vás hneď takto zo začiatku roka. Takže, čo hovoria hviezdy o najhorších vlastnostiach našich milovaných ratolestí? 

Vodnár

(21. 01. – 19. 02.)

Ak máte doma vodnára, zrejme ste sa od jeho narodenia ešte nevyspali. Vodnári sú malí čertíci, ktorí sa zrejme nikdy neunavia a sú neustále v pohybe. Čím sú starší, tým je ťažšie s nimi držať krok. V škole vynikajú, hoci často veľa vecí nedokončia. Kým sa zo začiatku dokážu nad novým projektom nadchnúť, po krátkom čase stratia záujem a začnú s niečím iným.

V škole...  neustále vyrušuje.

 

Ryby

(20. 02. – 20. 03.)

Povieme to takto. Pamätáte si na toho jedného spolužiaka kedysi vo vašej triede, s ktorým sa nikto nechcel baviť, pretože bol trochu čudný? S najväčšou pravdepodobnosťou išlo o rybu – tichú, nenápadnú osôbku s vlastným svetom, ktorá má však kopu kamarátov – imaginárnych! Dieťa ryba sa najlepšie cíti v bezpečí pri rodičoch, pri dobrej knihe, takže aby z neho nevyrástol úplný sociopat, pozorne dbajte na čas trávený medzi ostatnými deťmi. Druhým extrémom sú ryby "plávajúce proti prúdu". Tie majú zaase kamarátov až priveľa a tiež vyžadujú až priveľa pozornosti.

V škole... má len pár kamarátov. Alebo až priveľa.

 

Baran

(21. 03. – 20. 04)

Kým v iných rodinách je hlavou rodinou väčšinou otec, vo vašej rodine to bude váš malý tvrdohlavý baran, ktorý neprestane otravovať, kým nedosiahne svoje. Nepoznajú žiadne hranice, užívajú si život bez strachu a naplno, všetko chcú robiť VŽDY po svojom a v puberte ich za ich papuľovanie máte chuť vyhodiť z domu. Napriek tomu sú to milujúce bytosti, ktoré domov dovlečú všetky opustené zvieratká na okolí. 

V škole... nedáva pozor, lebo na učiteľov kašle.

 

Býk

(21. 04. – 21. 05.)

Ak budete čakať, kým si malý býk uprace izbu alebo vám pomôže v kuchyni, zrejme zošediviete. Býk patrí totiž medzi najlenivejšie znamenia a potrebuje pravidelnú dávku relaxu. Keď ho však správne motivujete, ide do akcie rovno po hlave a bez rozmýšľania. Rád si určuje svoje vlastné pravidlá, takže mať doma býka pubertiaka vás zrejme pripraví o nervy. Je inteligentný a vypočítavý, no je to nervák, ktorý keď vybuchne, steny sa budú otriasať v základoch.

V škole... provokuje učiteľa.

 

Blíženec

(22.05. – 21. 06.)

Blíženec vám dá poriadne zabrať. Počítajte s tým, že s malým blížencom akoby ste mali doma dve úplne odlišné deti. Váš malý blíženec má dve strany – jednu milú, inteligentnú, veselú a hravú a druhú zadumanú, prehnane zodpovednú a až otravne negatívnu. Nikdy neviete, s ktorým z nich budete mať tú česť. Inými slovami – máte doma schyzofrenika bez potvrdenej diagnózy!

V škole... je obľúbený a stojí za každým triednym vtipom.

 

Rak

(22. 06. – 22. 07.)

„Po kom len je toto maličké klbko nervov?hovoríte si vždy, keď sa váš malý ráčik hádže v obchode o zem a o tri sekundy je šťastím celé bez seba. Toto júlové dieťa je často mysľou úplne inde, takže je dosť možné, že vás vôbec nepočúva. Občas ho nájdete tajne plakať vo svojej izbe, rozprávať sa samo so sebou a vďaka svojej nekonečnej fantázii a paranoji sú to tí najväčší strachopudkovia, ktorí sa boja snáď všetkého. Neustále mu dodávajte sebavedomie, dostatočnú lásku a ubezpečujte ho, že je všetko v poriadku.

V škole... večne hľadí von z okna.

 

Lev

(23. 07. – 23. 08)

 

Zoznámte sa s malým egoistom, hviezdou rodiny. Levíčatá sú extrémne zahľadené do seba a rady na seba upriamujú pozornosť. Sú veselé, usmievavé, ale musia byť vždy prví a vo všetkom najlepší. A ak náhodou  najlepší nie sú, aj tak za najlepších považujú. V škole sú väčšinou premianti triedy a v kariére sa dostávajú na vrchol. Žiadny úspech sa im však neráta, ak sa s ním nepochvália svojim rodičom.

V škole... je miláčik všetkých učiteľov.

 

Panna

(24. 08. – 23. 09.)

Niekedy si môžete pripadať, že vaše dieťa v znamení panny vychováva vás, nie vy jeho. Sú totiž extrémne zodpovedné a ak sa nemajú o koho starať, začnú sa starať aj do vecí, do ktorých ich nič nie je. Malé panny preto trpia, keď nemajú súrodenca alebo aspoň zvieratko, ktorému by mohli dať všetku lásku, ktorú v sebe majú. Najcharakteristickejší pre pannu je však fakt, že ich poriadkumilovnosť je priam otravná! Všetky hračky a veci musia byť na svojom mieste a beda tomu, kto si dovolí ich premiestniť!

V škole... si zapisuje všetky poznámky.

 

Váhy

(24. 09. – 23.10.)

Máte doma malé pokojné, umelecké dušičky, ktoré nenávidia konflikty a pred každou hádkou radšej utečú. K svojmu dokonalému svetu potrebujú harmóniu v rodine a kopu lásky. Vtedy sú šťastné, usmievavé a plné energie. Keď sa však musia vyrovnať s nejakým problémom, uzatvoria sa do seba a prepadne ich pocit zúfalstva, pretože sa nevedia rozhodnúť, na čiu stranu sa postaviť. Najviac svojim deťom v znamení váhy pomôžete, keď ich naučíte čeliť problémom.

V škole... patria medzi deti, ktoré sa rozplačú, keď dostanú zlú známku.

 

Škorpión

(24. 10. – 22. 11.)

Je len jedna vec, ktorú vám malý škorpión neodpustí – klamstvo. Samo je totiž až drzo úprimné a všetkým povie pravdu do očí, bez ohľadu na to, aké to bude mať následky. Sú inteligetné, učenlivé a veľmi zvedavé, takže sa pripravte na to, že vám spravidla položia zákernú otázku v tom najnevhodnejšom čase.

V škole... vytáčajú učiteľov nekonečnými otázkami.

 

Strelec

(23. 11. – 21.12.)

Strelci sú poriadni papkáči a od malička sa vám budú pliesť v kuchyni pod nohy. Pozor na ich apetít, inak im čoskoro narastú pupky. Strelci sú však šťastné deti, veční optimisti, ktorí milujú život a dobrodružstvo, z ničoho si nerobia ťažkú hlavu a každý problém je pre nich gombička. Sú trpezliví a vytočiť ich je takmer nemožné, no ich večná spokojnosť z nich môže často urobiť lenivcov.

V škole... zje vďačne desiatu aj po spolužiakoch.

 

Kozorožec

(22. 12. – 20. 01.)

Malý kozorožec vám nikdy nedáva najavo svoje city, ale majte na pamäti, že ak sa o vás stará alebo vám chce pomôcť, v jeho srdci ste jedným z najdôležitejších ľudí v jeho živote. Hoci je kozorožec na povrch chladný, tvrdohlavý, panovačný a bezcitný, vo svojom vnútri miluje svoju rodinu a všetkých chce ochraňovať. Nemá veľa priateľov, ale tých, ktorých k sebe pustí, už nikdy v živote neopustí a bude sa o nich starať. Je veľmi samostatný a nikdy si nepýta radu od iných ľudí, lebo si myslí, že vie všetko najlepšie.

V škole... je vodca triedy.

 

Prečítajte si tiež:

Mesiac narodenia: Čo hovorí o osobnosti dieťaťa

Hviezdy: Aký talent nadelili vášmu dieťaťu?

 

Fotogaléria


Zdroj: st

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia