Je to parochňa? Rozkošná Heather má hlavu plnú vlasov

Je to parochňa? Rozkošná
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2016-11-16 13:30:13 |

Každý, kto ju zbadá prvý raz, je presvedčený o tom, že 21-mesačná Heather Serna zo Singapuru nosí parochňu. Ona sa však taká vlasatá narodila.

Vyjsť s Heather von je celkom vtipné. Dievčatku, ktoré bolo vlasaté už pri narodení, koruna krásy rastie ako „z vody“. Ľudia, ktorí Heather zbadajú, sa nestačia čudovať. Stačilo pár mesiacov a z jemných bábätkovských vláskov má Heather pevnú a objemnú dlhú hrivu.

Heather si svoju jedinečnosť vôbec neuvedomuje, ale rada sa predvádza. Vôbec jej neprekáža, keď si ju ľudia fotia, no čo neznáša, to je čelenka vo vlasoch. Kým bola menšia, mohla jej mama vyrábať účesy od výmyslu sveta, no teraz si už začína vyberať, čo áno a čo nie. Nuž čo, veď je to veľká, takmer dvojročná slečna! 

Malá vlasatica sa s hustou šticou narodila, ale rodičia Nina a Henry (33) si spočiatku ani neuvedomovali, že je to zvláštne. Až keď ich začali zastavovať náhodní ľudia a nádhernú hrivu obdivovali, došlo im, že je to niečo jedinečné.  „I keď my s manželom máme obaja husté vlasy, Heather ich má predsa len iné a myslíme si, že to zdedila po Henryho sestre Vone,“ hovorí Nina.

„Kamkoľvek ideme, Heather je vždy stredom pozornosti, či už je to v supermarkete, v reštaurácii alebo vo vlaku“, prezrádza Nina. Niektorí ľudia si chcú malú odfotiť potajomky, no ona je rada, keď si ju fotia a nemá problém zapózovať. „Vždy to vyvolá úsmevy na tvárach ľudí,“ dodáva.

Mama umýva dcérke vlasy každý deň a necháva jej ich vyschnúť prirodzene, aby ich teplo z fénu neničilo.  Jednou zo zásad je, že vždy keď sa dá, umývajú ich dopoludnia, aby poriadne vyschli. Trvá to totiž hodinu aj viac.

Nina myslela, že keď Heather podrastie, už nebude pre ľudí taká zaujímavá, no vďaka veľkým okrúhlym očiam a bábikovským črtám priťahuje stále pozornosť ako magnet.  

Odporúčame vám tiež:

Za týmto bábom sa otáčajú všade, kde sa objaví

Aká matka, taká Katka: Toto dcérka zdedila po mame!

 

Fotogaléria


Foto: profimedia.sk, YouTube/Caters TV
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia