Ockovo veselé zlyhanie pri obliekaní dcérky

Ockovo veselé zlyhanie pri
Ilustračné foto
Zdroj: buzzfeed.com
2016-07-07 12:30:11 |

Keď Brooke Hawley-Basso prišla pre 7-mesačnú dcérku Oliviu do jaslí, zostala prekvapená. Dievčatko jej odovzdali bez trička. Vychovávateľky jej nemali aké obliecť...

Brooke žije s rodinou v americkom štáte Indiana, kde rodičia vodia malé deti do zariadení podobajúcim sa našim jasliam. Aj malá Olivia tam trávi čas, kým sú jej rodičia v práci. Bežne ju ráno oblieka mamička a jej manžel Jeremy má na starosti vypraviť do školy 6-ročného syna Bradyho.

Ako Brooke povedala pre portál Buzzfeed.com, v ten deň skoro ráno mala stretnutie a tak chystanie obidvoch detí zostalo na Jeremym. Ten sa snažil ako vedel, no trošku mu to nevyšlo. Ukázalo sa, že v dojčenskom oblečení má ešte medzery a malej tak trochu zabudol obliecť pod kraťasový overal tričko alebo nejaké body. Veď čo, je leto, slnko svieti... Slečinka tak skončila v jasliach ako malá striptérka.

Samozrejme, nič strašné sa nestalo a Olivia to prežila bez ujmy. Ako vidno z fotiek, výborne sa bavila, nič ju netlačilo a nejaké tričko jej vôbec nechýbalo. No pre starostlivú mamu, ktorá prišla dievčatko vyzdvihnúť, to predsa len bolo prekvapenie. V tamojších „denných jasliach“ nie je vo zvyku, aby malo dieťatko so sebou aj náhradné oblečenie a tak Olivia strávila deň iba v kraťasiach. No čo, aspoň jej nebolo príliš horúco...

Zaniesol si Oliviu do jaslí bez trička?

Uh. Odniesol som ju v tomto.

To je overal.

Aha.

Pod overal sa oblieka tričko.

Uhm. To som odignoroval.

Fotka a konverzácia s manželom, ktorú zverejnila, vyvolala vlnu ohlasov a zábavy. Ako zistila, podobné trapasy s obliekaním drobcov majú mnohí ockovia a jej manžel nie je o nič horší ako ostatní.

„Takto môj priateľ obliekol raz našu dcérku. Nemohla som sa prestať smiať,“ napísala jedna mamina a priložila fotku dcérky, ktorej otec obliekol dupačky pod bodynko.

Ockovia majú jednoducho iný pohľad na to, čo sa ako nosí :))

Mohlo by vás tiež zaujať:

Sama v tme: Dievčatko zamkli v jasliach

Tri najčastejšie chyby otcov batoliat



 

 

Fotogaléria


Foto: Buzzfeed.com, Facebook.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia