Princ Carl Philip sa pochválil rozkošným synčekom

Princ Carl Philip sa
Ilustračné foto
2016-05-22 00:30:26 |

Švédský princ Carl Philip (37) a jeho manželka Sofia (31) ukázali pred pár dňami svetu svojho prvorodeného synčeka. Mesačný Alexander pózoval ako sa na urodzené bábätko patrí.

Jeho kráľovská výsosť princ Alexander Erik Hubertus Bertil, vojvoda zo Södermanlandu Alexander, sa narodil 19. apríla.

Po mesiaci sa urodzení rodičia pochválili fotkami, na ktorých je aj novopečená mamička Sofia nádherne upravená a vôbec nevidno, že len pred pár týždňami porodila. Žiadna čierna zoštíhľujúca farba, ale hneď to na nás „vybalila“ v bielej farbe, ktorá jej veľmi pristane.

Treba uznať, že Sofia s Carlom Philipom tvoria nádherný pár a z Alexandra určite vyrastie budúci lámač ženských sŕdc po tatinovi.

Malý princ je piatym v poradí na švédsky kráľovský trón po tete Victorii, sesternici Estelle, bratrancovi Oscarovi, ktorý je od Alexandra starší len o necelé dva mesiace a po svojom otcovi Carlovi Philipovi. Zároveň je piatym vnúčaťom švédskeho kráľa Carla XVI. Gustafa a kráľovnej Silvie.

Princ Carl Philip a bývalá modelka a hviezdička reality šou Sofia Hellqvistová mali sobáš minulý rok v júni. Pre Victoriu to znamenalo riadny postup vpred, keď sa podobne ako napríklad vojvodkyňa Kate stala aj napriek neurodzenému pôvodu súčasťou kráľovskej rodiny a získala titul. Sofia je oficiálne švédskou princeznou. Jej celý titul znie Jej kráľovská Výsosť princezná Sofia, vojvodkyňa z Värmlandu.

Prečítajte si tiež:

Hádajte, ktoré meno na Slovensku najviac letí

Poznávacie znamenie princa Nicolasa: Nádherné modré oči

 

 

Fotogaléria


Foto: kungahuset.se
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia