Detská kolekcia v duchu dobrodružstva na vidieku

Detská kolekcia v duchu
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: F&F
2016-05-10 00:30:56 |

Britská značka F&F ukázala priamo na domácej scéne v Londýne kolekciu pre deti na jeseň/zimu 2016. Takto budú vyzerať obľúbené detské strihy.

Jeseň bude v detskej móde patriť vidieku a typickým kúskom, charakteristickým pre mimomestský štýl. Najpopulárnejšími zostávajú veci z džínsoviny, no na pulty regálov sa vrátia aj menčestráky. Nebudú to však len také “obyčajné”, ktoré si pamätáme ešte my z detstva. Tieto pútajú pozornosť výšivkami v podobe lesných postavičiek.

V dievčenskej kolekcii bude prevládať vidiecky štýl

Krásne denimové kúsky pre dievčatá, z ktorých si vyberie každá. Či už nohavice na traky alebo šaty na traky, zdobené výšivkami, všetko to sú kúsky ľahko kombinovateľné s inými, výraznejšími odevmi. Objavujú sa tu motívy prírody, kvetov, ale aj prvky vidieku v podobe kožušinových vestičiek či kabátikov. Punc dievčenskosti zase dosiahnete košeľovými šatami či Á-čkovými sukňami. Pančušky v rôznych farbách a rovnako tak detské traktorky napríklad v ružovej, podčiarknu celkový dievčenský vzhľad.

Chlapčenská kolekcia ovplyvnená britským dedičstvom

Čo sa týka chlapčenskej módy, tá sa posúva o level vyššie a z chlapcov sa stávajú mladí fešáci. Vplyv britskej kultúry a dedičstva možno vidieť na celkovej uhladenosti štýlu. Rifľové nohavice, pleteniny, pulóvre so zipsom či bundičky s kapucňou ocenia deti rôzneho veku. Okrem modrej džínsoviny prevládajú zemité odtiene v podobe hnedej alebo sivej a zelenej. Nechýbajú nápisy a samozrejme, čo by to bola za jeseň, keby sa v kolekcii neobjavil aj károvaný vzor. Chelsea čižmičky budú jednými z najpopulárnejších topánok vôbec, a to nielen v chlapčenskej móde, ale aj v prípade dospelákov.

Prečítajte si tiež:

Aké detské izby vytvorili niektoré celebrity zo zámoria

Župan malého princa spôsobil nákupné šialenstvo

Fotogaléria


Foto: F&F
Zdroj: MS

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia