Odhalenie: Tajné symboly pedofilov na sociálnych sieťach

Odhalenie: Tajné symboly pedofilov
Ilustračné foto
Zdroj: foto: FBI, wfla.com
2016-04-28 00:30:39 |

Zdanlivo neškodné obrázky motýľa, srdca či špirály objavujúcich sa na sociálnych sieťach, šperkoch či na niektorých výrobkoch sú v skutočnosti symbolmi zvrhlých chúťok pedofilov.

Možno je to pritiahnuté za vlasy, no niektoré médiá prišli s informáciou, že na prvý pohľad obyčajné jednoduché obrázky pastelových farieb, ktoré nevzbudia takmer žiadnu pozornosť, sú v skutočnosti veľmi nebezpečné. Agenti FBI zistili, že v skutočnosti ide o symboly, ktorými pedofili medzi sebou komunikujú o sexuálnej preferencii. Odhalili päť symbolov. Ktoré sú to?

GLogo, tzv. GirlLover logo je srdce vo vnútri srdca a hovorí, že pedofil preferuje mladé dievčatá.

 

BLogo, tzv. BoyLover logo je modrá trojuholníková špirála orámovaná iným trojuholníkom a preferujú ju pedofili uprednostňujúci mladých chlapcov.

 

LBLogo, tzv. LittleBoyLover je modrá trojuholníková špirála podobná ako pri BLogu, len pripomína detskú kresbu, lebo títo pedofili sa zameriavajú na ešte mladších chlapcov.

 

CLogo, tzv. ChildLogo v podobe ružovo-fialového motýľa znamená, že pedofil nepreferuje chlapcov alebo dievčatá, ale má záujem o obe pohlavia.

 

CLOMAL, tzv. Childlove Online Media Activism je pedofilné podporné logo v tvare trojuholníka, srdca a kruhu zlúčených do jedného. Tento symbolom pedofili používajú na vzájomnú podporu názoru, že sexuálne vzťahy medzi dospelými a deťmi by mal byť dekriminalizované.


Prečítajte si: Pedofilné stránky sú plné detí zo sociálnych sietí


Tieto symboly boli v obehu na sociálnych sieťach či blogoch dlhé roky. Dokonca sa objavili aj na niektorých detských hračkách, suveníroch či šperkoch. Prvýkrát objavili agenti logo v roku 2007 a odvtedy sa touto problematikou podrobne zaoberajú.

 

Symbol pedofilov sa nevysvetliteľne objavil napríklad na tomto plyšovom aute spoločnosti Monster Jam.

Mohlo by vás zaujať:

Neodhaľujte na sociálnych sieťach príliš veľa

Fotky zo súkromia na internet nepatria

Fotogaléria

wfla.com, fbi.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia