Hviezdy: Aký talent nadelili vášmu dieťaťu?

Hviezdy: Aký talent nadelili
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2016-03-27 00:30:41 |

Horoskopy v časopisoch sú skôr pre zábavu, no pravdou je, že hviezdy každému z nás niečo nadelili. Zaujíma vás, na čo má podľa dátumu narodenia talent vaše dieťa?

Či už horoskopom veríte alebo nie, určite ste si aj vy už nejaký prečítali. Nemusíte to brať vážne, ale možno vám tento hviezdny horoskop aspoň trochu o talente a vlohách vašej ratolesti niečo napovie.

Vodnár, 21. január - 20. február

Deti narodené v znamení Vodnára majú blízko k umeniu, najmä k hudbe, tancu a spevu. Sú to malí bádatelia, nad všetkým radi premýšľajú a dumajú. Vesmír a nebeské telesá ich fascinujú. I keď sa niektorí Vodnári nájdu aj v technike ​​alebo prírodných vedách, stále majú bližšie k humanitným vedám. Teória nie je všetko, preto to kompenzujú vynikajúcimi vlohami na šport. Do akého sa pustia, ten im pôjde a môžu dosiahnuť fantastické úspechy. Majú výbornú intuíciu a vrodenú citlivosť. Sú to malí rojkovia, ktorým chýba trpezlivosť  a tak niekedy nedokážu rozvinúť danosti, ktoré im hviezdy nadelili.

Horoskopy pre deti: Narodené v znamení Vodnára

 

Ryby, 21. február - 20. marec

Rybka, to je buď poetická duša s jemnými spôsobmi, podmanivým vyjadrovaním a láskou k umeniu alebo naopak, racionálna osôbka so zmyslom pre techniku a matematiku. Či už máte doma tú jemnučkú alebo racionálnu Rybu, má veľmi citlivú dušu, najcitlivejšiu spomedzi všetkých znamení zverokruhu. Ryby majú blízko k prírode a teší ich cestovanie. Tak ako je Ryba zo všetkých znamení najcitlivejšia, je aj najviac ovplyvniteľná a závislá od ľudí, ktorí sú okolo nej. Ak si získate jej dôveru a nájde si koníčka, ktorý ju uspokojuje, bude šťastná.

Horoskopy pre deti: Narodené v znamení Rýb

 

Baran, 21. marec - 20. Apríl

Malí Barani sú všestranní. Majú perfektnú pamäť, sú manuálne zruční aj športovo nadaní. Baví ich všetko – či už sú to rôzne športy, maľovanie, spev. Prídu na kĺb všetkému. Veľmi radi sa predvádzajú a snažia sa každého zaujať. Dovoľte mi vyskúšať to, o čo majú záujem, potrebujú sa v niečom nájsť. Ťažko im nanútite cestu, ktorou by sa mali uberať.

Horoskopy pre deti: Narodené v znamení Barana

 

Býk, 21. apríl - 21. máj

Výhodou malých býkov je ich tvrdohlavosť, vďaka ktorej môžu veľa dosiahnuť. Len málokedy sa vzdávajú svojich snov, svoje predsavzatia sa snažia doviesť do úspešného konca. Majú tendenciu neustále niečo tvoriť, vylepšovať a vymýšľať. Túžia po uznaní a robia všetko pre to, aby niečo znamenali. Často sa u nich prejaví hudobný alebo výtvarný talent. Môžu z nich vyrásť výborní spisovatelia s mimoriadnym rozprávačským talentom. Cudzie im nie sú ani sklony k herectvu alebo majú výnimočný remeselný talent.

Horoskopy pre deti: Narodené v znamení Býka

 

Blíženci, 22. máj až 21. jún



Problémom detí Blížencov je to, že občas nevedia, akým smerom sa vydať. Chcú robiť všetko, no málokedy pri niečom vydržia dlho. Majú však talent pre umenie všetkého druhu, dokážu výborne rečniť, majú spisovateľské vlohy a veľký zmysel pre detail. „Chytia“ sa vo všetkom, nech už sú to ručné práce, matematika  alebo hra na hudobnom nástroji. Je im vlastný tvorivý duch. Rodičia malých Blížencov by sa mali pripraviť na to, že budú mať doma zbierky všetkého možného – mincí, známok či  obrúskov.

Horoskopy pre deti: Narodené v znamení Blížencov

 

Rak, 22. jún - 22. júl



Malí Raci majú blízko k prírode a zvieratám. O domáceho miláčika sa stará s najväčšou zodpovednosťou. Pre tieto deti je dôležité harmonické domáce prostredie. Mnohí Raci majú nádherný hlasy a cítia rytmus, majú výtvarný, literárny aj rečnícky talent. Posaďte ich k hrnčiarskemu kruhu a uvidíte, akú nádherné výrobky spod jeho rúk vyjdú! Dokážu navariť parádne jedlá, poradia si s technikou, s ľahkosťou surfujú po internete, idú im cudzie jazyky. Sú to romantické a tvorivé osôbky.

Horoskopy pre deti: Narodené v znamení Raka

 

Lev, 23. júl - 23. august

Tieto deti musia byť vo všetkom najlepšie! Ľahko a rýchlo sa učia, majú vlohy na hru na hudobný nástroj. Blízke sú im prírodné vedy alebo umenie. Majú cit pre hodnotu vecí, sú z nich výborní obchodníci. Logické myslenie je to, čo ich charakterizuje. Potrebujú veľa povzbudení a pochvál.

Horoskopy pre deti: Narodené v znamení Leva

 

Panna, 24. august  - 23. september

Okrem umeleckých, technických a remeselných vlôh sú Panny obdarené aj pedagogickým talentom. Zaujímajú sa o svet, cestovanie je ich vášňou. Podebatujete si s nimi aj o astronómii a astrológii. Mnohé Panny majú výborný hudobný sluch a naučia sa hrať na hocijaký hudobný nástroj. Majú tiež úžasnú pamäť, hravo si poradia s číslami aj s básničkami.

Horoskopy pre deti: Narodené v znamení Panny

 

Váhy, 24. september - 23. október



Váhy túžia vykonať veľké činy, majú silne vyvinutý zmysel pre spravodlivosť a u mnohých badáte už od malička príklon k takým zamestnaniam ako sú advokát, politik, sociológ či politik. Váhy sú tvorivé, majú blízko k umeniu. I keď umelecká dráha ich láka, len málo Váh sa v tejto oblasti presadí, lebo sú až veľmi seriózne. A to aj napriek tomu, že pekne maľujú, píšu poéziu aj prózu, zaujímajú sa o históriu. Sú výborné aj v športe.

Horoskopy pre deti: Narodené v znamení Váh

 

Škorpión, 24. október - 22. november



Ak máte dieťa Škorpióna, máte doma človiečika schopného odhaľovať všetky príkoria, omyly a chyby. Detektívny talent Škorpiónov je skvelý! Majú výborné rozpoznávacie schopnosti, rýchlo vnímajú a chápu. Keď dostanú príležitosť ukázať svoju bystrosť, sú v siedmom nebi. Charakterizujú ich aj organizačné, ale i umelecké schopnosti. Majú vzťah k prírode. K športom, v ktorých vynikajú, patrí plávanie, potápanie a vodné pólo.

Horoskopy pre deti: Narodené v znamení Škorpióna

 

Kozorožec, 22. december - 20. január



Malého Kozorožca treba často a veľa povzbudzovať, lebo aj keď je to talentované dieťa, ktoré sa vo všeličom vyzná, neverí si. Zaujíma sa o veľa vecí, ktoré s radosťou aj študuje, no hocijaká maličkosť či „zádrhel“ ho zneistí. Kozorožec je šikovné dieťa s malým sebavedomím, i keď v skutočnosti je lepšie vo veľa oblastiach ako jeho kamaráti. Môže vyniknúť vo všetkom, čo si zaumieni, len sa nemôže vzdať príliš skoro.

Horoskopy pre deti: Narodené v znamení Kozorožca

 

Strelec, 23. november - 21. december



Strelci majú niekoľko talentov, preto v detstve len ťažko zistíte, ktorým smerom to vašu ratolesť ťahá najviac.  Strelec má bystrého ducha, je tvorivý a má blízko k umeniu. Môžete si u neho všimnúť rečnícky talent, spisovateľské vlohy, ale aj sklony k herectvu. Môže ho“ chytiť“ fotografovanie, ale aj vymýšľanie reklamných sloganov.  I keď je to z trochu iného súdka, Strelci majú blízko aj k histórii, napĺňa ich cestovanie a vyhľadávajú dobrodružstvá. Majú výborný organizačný a technický talent.

Horoskopy pre deti: Narodené v znamení Strelca

Fotogaléria


Foto: thinkstock.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia