Nezbedná Máša a dobrácky medveď sa vracajú

Nezbedná Máša a dobrácky
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2016-03-17 13:20:02 |

Detský fenomén Máša a medveď, ktorý pobláznil tisíce detí aj dospelých, si po veľkom úspechu budete môcť v ľadovej šou vychutnať na Slovensku aj tento rok.

Ak máte doma deti, je viac ako isté, že ruský animovaný seriál Máša a medveď poznáte. Založený je na príhodách nezbedného dievčatka Maši a bývalého cirkusového artistu, medveďa Míšu.

Príbehy o roztopašnom dievčatku a dobrosrdečnom medveďovi sú vysielané vo vyše 20 krajinách celého sveta a milujú ich aj tie najmenšie deti. Autorovi seriálu Olegovi Kuzovkovi sa podarilo priam dokonale skĺbiť vtipné zápletky so špičkovou animáciou. V súčasnosti má seriál 48 epizód trvajúcich zhruba po 7 minút. Prvá epizóda bola odvysielaná 7. januára 2009 na ruskom kanáli Rossija 1. Seriál Máša a medveď je zverejňovaný aj na portáli YouTube. Jeho poslednej časti dokonca patrilo vlani u používateľov YouTube na Slovensku prvenstvo, seriál ako celok bol aj na druhej a štvrtej priečke.


Šou Máša a medveď na ľade sa v roku 2016 vráti do Bratislavy aj Košíc


Vďaka veľkej popularite rozprávky chce mať snáď každé dieťa nejakú tú hračku alebo tričko s nezbednou Mášou či dobráckym medveďom.

Ratolesť určite potešíte napríklad aj domčekom medveďa Míšu, ktorý sa objaví aj v ľadovej šou, bábikou Mášou či medveďom z plyšu.

Originálne tričká a hračky na motívy rozprávky sa nachádzajú v ponuke internetového obchodu iPark.sk.

 

Ak chcete dobrodružstvá Máši a Míšu zažiť na vlastnej koži, vidieť ich zblízka a dopriať sebe aj deťom naozaj nevšedný zážitok, nenechajte si ujsť exkluzívnu rodinnú šou na ľade. S nápadom preniesť po celom svete obľúbený seriál na ľad prišla spoločnosť Comunique a vďaka produkčnému tímu okolo režisérky Valérie Schulczovej a scenáristu Romana Olekšáka si ju vlani mohli pozrieť tisícky divákov.

Výborné spracovanie s originálnymi animáciami z rozprávky, doplnené rytmickými pesničkami, prinieslo stvárneniu príbehov Máši a medveďa na ľade veľkú popularitu. Po minuloročných pridaných predstaveniach prídu korčuliari, akrobati aj tanečníci do Košíc a Bratislavy i tento rok v decembri. Lístky na unikátnu šou sa už teraz dajú kúpiť v sieti predpredaj.sk.

Fotogaléria


Foto: youtube.com, iPark.sk, PR
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia