Vieme, ako uspíte drobčeka do minúty!

Vieme, ako uspíte drobčeka
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2016-01-20 13:30:06 |

Rád a tipov ako uspať bábätko čo najrýchlejšie, je dosť, no nie každá funguje na každé dieťa. Ak ste ešte nenašli ten správny spôsob, vyskúšajte túto masáž hlavičky.

Na uspávanie bábätiek používame rôzne finty, ktoré sú viac či menej úspešné. Prednedávnom rozvíril hladinu švédsky psychológ Carl-Johan Forssén Ehrlin, ktorý napísal "uspávaciu" knihu, ktorá sľubuje, že rodočia budú potrebovať na to menej ako minútu.

Podobnú senzáciu medzi mnohými rodičmi vyvolala aj Francúzka, ktorá sa na internete podelila s ostatnými o neobvyklú techniku uspávania bábätka za menej ako minútu pomocou hypnotickej masážnej techniky.

Nejde o nič zložité – celá masáž je kombináciou jemných pohybov prstov po hlávke, chrbte a tváričke dieťatka. Práve tieto pohyby  ho uvoľnia a o chvíľku už aj spí. Všimnite si, že chvíľu v masáži pokračuje aj po tom, keď už drobček zaspinkal. 

Podľa videa vám uspávanie pomocou tejto masážnej techniky naozaj nezaberie viac ako minútu a ako sa zdá, je to veľmi príjemné aj pre bábätko. Žiadny plač, žiadny vzdor, nablízku je mamička a všetko je tak ako má byť.

Na prvý pohľad je to až príliš jednoduché, aby sa to naozaj mohlo podariť, no za vyskúšanie nič nedáte. Tajomstvo úspechu spočíva v precíznosti a presnosti pohybov, takže na prvýkrát to asi nepôjde tak ľahko. Ako sa však hovorí, opakovanie je matkou múdrosti, preto to nevzdajte hneď na začiatku, ale sa snažte o zdokonalenie techniky.

Prečítajte si tiež:

Uspať dieťa do minúty

Viete, koľko spánku vaše dieťa potrebuje? Pomôžte si grafom

Vyrátajte ideálny čas na spánok pre vaše dieťa

 

Fotogaléria


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia