Sama v tme: Dievčatko zamkli v jasliach

Sama v tme: Dievčatko
Ilustračné foto
2015-10-22 12:01:04 |

Dramatické chvíle zažila ročná Journee Jones z Chicaga, ktorú si vychovávateľ vraj pomýlil s bábikou a zamkol ju v detskom centre.

Na pondelkový zážitok bude rodina drobnej Journee spomínať ešte veľmi dlho. Dievčatko zostalo zatvorené samo a potme v priestoroch detského centra, čo je niečo ako naše jasle. Po tom, ako odišli ostatní domov, vychovávateľ si Journee pomýlil s bábikou, zamkol a odišiel tiež.

Otec Cornelius Jones chcel dievčatko vyzdvihnúť z centra 15 minút pred tým, ako ho mali zatvárať, no našiel iba pozamykané dvere. Vydesený rýchle volal políciu a hasičov. „Bol som vystrašený a veľmi ma to bolelo, lebo som vedel, že je tam sama v tme a ja som sa nemohol k nej dostať,“ uviedol pre televíznu stanicu Fox 32. „Hovoril som si, kde len je? Počul som ju, ale nevidel,“ dodal. Hasiči s policajtmi vchod vypáčili a dramatická záchrana dopadla dobre.

Vedenie detského centra sa ospravedlnilo obidvom rodičom dievčatka, ktoré pre nepozornosť vychovávateľa zostalo  niekoľko desiatok minút samo a v tme.

(Už spokojný otec Cornelius s usmiatou Journee.)

 

(Vedenie detského centra sa ospravedlnilo aj mame dievčatka Quaneshe Borum.)

Prípad už vyšetruje sociálka, ktorá zisťuje, ako k takémuto niečomu mohlo prísť. Zamestnanci detského centra tvrdia, že neboli v tom čase ešte všetci preč, len sa zdržiavali niekde v zadnej časti.Rodičia Journee im však veľmi neveria a nejde im do hlavy ani to, že si niekto mohol pomýliť ich dcérku s bábikou. „Povedali síce, že si ju pomýlili s bábikou, no ona nie je taká malá, sú to iba nejaké výhovorky,“ je presvedčený otec.
 

 

Mohlo by vás tiež zaujať:

Video, pri ktorom zamrazí...

Dieťa nestrašte, môže ho to poznačiť

Fotogaléria


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia