Fotky, ktoré dokonale ilustrujú život s batoľaťom

Fotky, ktoré dokonale ilustrujú
Ilustračné foto
Zdroj: huffingtonpost.com
2015-09-20 13:34:03 |

Batoľa. Poklad, anjelik, malý diktátor, terorista, kazisvet... Pomenovaní pre týchto rozkošných malých ľudkov je neúrekom, no len slová nedokážu zachytiť, čo znamená život s nimi.

Máte aj vy v albume doma zopár podobných záberov? Nie, nie sú to žiadne naaranžované situácie, ale fotky z reálneho života, ktoré posielali rodičia do redakcie úspešného amerického online serveru Huffington Post. Pri ich pozeraní sa len pousmejeme, no určite si aj vy spomeniete na prvotný hnev, keď ste svojho miláčika „načapali“ v podobnej situácii. Niekedy je to „len“ jedlo rozotreté po tvári či vysypané všade naokolo, no keď rodič nestihne zastaviť drobca vylievajúceho obsah nočníka do postele či kúpajúceho svojho plyšového kamaráta v toaletnej mise, pokoj sa dá zachovať len ťažko.

Verte, nepotrvá to dlho a strácať nervy pre každé huncútstvo nemá zmysel. Aj keď sa to nezdá, batoľatá obvykle všetko robia v dobre viere, že to je správne... Tak veľa sily, trpezlivosti a veselého ducha, ktorý vám pomôže toho krásne, no náročné obdobie prežiť s úsmevom na tvári. 

 

 

Mohlo by vás tiež zaujať:

Magický moment: Batoľa po prvý raz v daždi

Murphyho zákony rodičov trojročných detí

 

Fotogaléria


Zdroj: Huffingtonpost.com, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia