Dokonalá biomama alebo pedofilka?

Dokonalá biomama alebo pedofilka?
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2015-08-09 00:30:43 |

Maha Al Musa, 52-ročná Austrálčanka, ktorá ešte stále dojčí svoju šesťročnú dcéru Aminah, má podľa mnohých pedofilné sklony. Ona si však z toho nič nerobí.

Pre extrémne dojčiace praktiky považujú mnohí trojnásobnú mamu Mahu Al Musu za čudnú a podozrievajú ju z pedofilných sklonov. Inak si nevedia jej potrebu dojčiť školopovinnú dcéru vysvetliť. Ortodoxná  „biomatka“ neváha a Aminah chodí nadojčiť aj počas školských prestávok. Dcéru, ktorá onedlho oslávi siedme narodeniny, plánuje dojčiť dovtedy, kým jej materské mlieko bude chutiť.

Maha Al Musa žije s tromi deťmi a partnerom, hudobníkom zo Škótska Johnom Hamiltonom, v meste Byron Bay. Ako hovorí, s kritikou a útokmi sa stretáva iba na sociálnych sieťach a v médiách, osobne nebola pre dojčenie nikdy napadnutá. Ľudia si už zvykli, že Aminah dojčí na verejnosti alebo v škole a akceptujú to. „Môžu si hovoriť čo chcú, ja viem, čo robím pre svoje dieťa ako matka,“ obhajuje sa Maha. Ohováranie a útoky vníma ako „protiženské“.

Dievčatko, ktoré je vďaka mame stredobodom pozornosti, nevidí na tom, že pije doteraz mlieko z jej prsníkov, nič divné. „Materské mlieko by malo piť viac detí, lebo je fantastické,“ je presvedčené. Niekedy podľa nej chutí ako lízatko, inokedy zase inak.


„Vychovala som tri krásne a inteligentné deti a to je všetko, na čom mi záleží,“ hovorí Maha. Dodáva, že jej srdce je otvorené a kritiku na svoju osobu rešpektuje.

Vlna kritiky voči Mahe a jej dojčiacim praktikám sa dvihla po tom, keď v máji zverejnila fotku, na ktorej dojčí počas vyučovaniu dcéru Aminah oblečenú v školskej uniforme na školskom dvore. Na množstvo kritických komentárov reagovala tým, že ona materské mlieko dcére nevnucuje, sama sa rozhodla, že ho chce ešte dostávať v takejto forme priamo z maminých prsníkov. Ako dodala, pred pár týždňami sa už Aminah cítila byť pripravená na skončenie s dojčením, no iba v noci. Maha predpokladá, že s dojčením Aminah úplne prestane, keď bude mať osem rokov.

 

Maha Al Musa je pripravená za svoje dojčenie bojovať. Nikto ju nepresvedčí o tom, že robí niečo nenormálne alebo zlé.

 

 

Prečítajte si tiež:

Ďalší super bonus dojčenia: Znižuje riziko leukémie

Dojčenie nevzdajte zbytočne priskoro

Fotogaléria


Foto: youtube.com
Zdroj: youtube.com, Dailymail.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia