Dokážete pri pohľade na týchto chlapcov udržať smiech?

Dokážete pri pohľade na
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2014-11-22 00:10:10 |

Máte doma zbojníkov, ktorí stále niečo vymýšľajú? Každý rodič „živších“ detí má pocit, že horšie to už byť nemôže. Ale môže...

Chlapci zostali na chvíľu bez dozoru a zistili, že dostať sa k farbám na poličke nie je až taký problém. Vyrobili si schodíky a už boli ich. Čo s nimi urobia? Snáď si nebudú ako nejaké malé decká kresliť na papier, omnoho zábavnejšie je predsa pomaľovať dom a svoje tváre bojovými farbami. Ocko, ktorý ich našiel v sprchovacom kúte, im chcel dať pôvodne prísnym hlasom najavo, že také niečo sa nerobí, no výchovný plán zmaril jeho vlastný smiech. Môže si gratulovať, že nestratil duchaprítomnosť a namiesto hysterického kriku zbehol pre kameru. Synovia sa budú mať raz na čom dobre pobaviť.

Videonahrávka je síce v angličtine, k pochopeniu situácie však nemusíte mať ani základy tohto jazyka. Ocko, ktorý má evidentne dobré nervy, spočiatku chlapcov napomína a pýta sa ich, či to, že pomaľovali celé prízemie, kúpeľňu aj seba, považujú za dobrý nápad a obracia sa najmä na staršieho, ktorý sa snaží vyhovoriť na mladšieho brata. Previnilé pomaľované tváre, z ktorých žiaria iba oči, však ocina tak rozosmievajú, že na videu okolo 1:48 jeho prísny hlas začnú striedať výbuchy smiechu.

Chlapci, ktorí čakajú trest, sú z jeho reakcie úplne zmätení. „Čo je na smiech?“ pýta sa starší syn. „Vôbec si nemyslím, že je to na smiech,“ hovorí v rozpore so svojim neudržateľným chichotom otec snažiaci sa zachovať dekórum. „Nie je to sranda, máte riadny problém,“ dokáže zo seba vydolovať nejakú tú súvislú vyhrážku.

No, veď vyskúšajte udržať vážnu tvár, keď sa budete pozerať na tých dvoch huncútov s najnevinnejším pohľadom na svete...

 

 


Foto: youtube.com
Zdroj: huffingtonpost.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia