Žena takmer zabila dieťa. Poučíme sa niekedy?

Žena takmer zabila dieťa.
Ilustračné foto
Zdroj: pixabay.com
2014-05-24 00:01:31 |

Napriek tomu, že médiá sú plné tragických správ o deťoch „uvarených“ v autách, stále sa nájdu takí, ktorí varovania ignorujú. Zdá sa, že sme úplne nepoučiteľní.

Najnovší prípad drobčeka zamknutého v aute, ktorý obletel médiá, je z austrálskeho mesta Adelaide. Nezodpovedná žena ho nechala v aute a odbehla si na nákup do obchodného centra. Vôbec ju netrápilo, že teplota vzduchu dosahovala 42,7 stupňa Celzia. Našťastie, v tomto prípade vďaka strážnikovi parkoviska dopadlo všetko dobre. Muž nelenil a keď si bábätko za oknom všimol, bez rozmýšľania rozbil sklo a malého nešťastníka z rozpáleného pekla vytiahol. Nechýbalo veľa a ďalšia nezmyselná tragédia by bola na svete.

Žena, ktorá sa takto nezodpovedne zachovala, nebola matkou dieťaťa. Strážila ho kamarátke, ktorá ležala doma chorá. Je viac ako pravdepodobné, že rodičia jej svojho drobca viac do rúk nezveria. Chlapček mal veľké šťastie, lekári v nemocnici, kam ho hneď previezli, mohli skonštatovať, že je v poriadku.

Deti nemajú v aute bez dozoru dospelých čo robiť. Práve blížiace sa leto je pre vyššie teploty vzduchu ešte nebezpečnejšie ako iné obdobia v roku. Ak sa niekomu zdá, že veď chvíľočku môže ratolesť vydržať, mal by si sám sadnúť na 5 minút do rozpáleného auta zaparkovaného na slnku. Hazardovať so zdravím dieťaťa sa nikdy nevypláca! 


Foto: pixabay.com
Zdroj: liveleak.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia