Tak toto je BOMBA: Pokračovanie legendárneho Shreka a... Oslík bude nadšený!

Tak toto je BOMBA:
Zdroj: 2001 Dreamworks Pictures
2023-04-07 19:00:00 |

Správa, ktorá poteší (nielen) detičky. Rozprávka Shrek rozhodne patrí medzi počiny, ktoré sa mnohým jedincom spájajú s ich detstvom. V médiách sa počas uplynulých dní objavili správy, ktoré nadchli hádam každého fanúšika.

Rozprávka Shrek a všetky jej pokračovania sú počiny, ktoré sa dajú pozerať stále dookola. Za pravdu nám dajú mnohí rodičia, ktorým sa hlášky rozprávajúceho Oslíka navždy vryli do pamäte, či deti, ktoré si zlobra, Fionu, oslíka a kocúra v čižmách jednoducho obľúbili. 

 

Ako informuje Variety, CEO produkčnej spoločnosti Illumination Studios - Chris Meledandri najnovšie prezradil, že Shrek by sa mal dočkať piatej časti. Zmluvy s hercami, ktorí postavičkám prepožičali svoje hlasy, síce ešte nie sú podpísané, ale každý jeden z nich už v minulosti dal najavo, že Shrek a práca na ňom je jednou z ich srdcových záležitostí. 

So Shrekom sa diváci prvýkrát zoznámili v roku 2001. Pokračovania prišli v rokoch 2004, 2007 a 2010. Vlastného príbehu v podobe spin-offu sa dočkal Kocúr v čižmách a vyzerá to tak, že tvorcovia by vlastný animovaný film radi dopriali aj Oslíkovi. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia