K týmto známym Slovákom priletel tento rok bocian

K týmto známym Slovákom
Ilustračné foto
2018-12-31 00:30:27 |

Bábätká privítali aj tent rok milióny odičov. Medzi nimi aj tváre známe zo slovenského šoubiznisu či modelingu. Pozrite sa na ich rozkošných drobčekov.

Tohtoročný babyboom na domácej šoubiznisovej scéne spustil spevák s najväčším úsmevomThomas Puskailer. Ten sa s manželkou Abbie dočkali prvého synčeka 10. januára a dali mu meno Noah Benjamin Puskailer.

 

Barbora Švidraňová

V máji porodila prvé dieťa, synčeka Gabriela, speváčka Barbora Švidraňová. Otcom je taliansky bubeník Francesco Mendolia.

 

Adriana Sklenaříková

V auguste pribudla nesmierna radosť do rodiny slovenskej topmodelky Adriany Sklenaříkovej (46). I keď sa už zdalo, že pre vyšší vek a niekoľko potratov sa vlastného dieťaťa nedočká, stal sa priam zázrak a kráska v Monaku porodila dcérku Ninu. Jej otcom je Adrianin manžel André Ohanian (62).

 

Zuzana Kanócz a Juraj Loj

V sobotu 1. septembra priltele bocian do rodiny hercov Zuzany Kanócz a Juraja Loja, ktorí sa vďaka dcérke Leyle stali trojnásbnými rodičmi.

 

Helena Krajčiová

V septembri sa dvojnásobnou mamou stala herečka Helena Krajčiová (43), ktorá sa s dlhoročným partnerom, hudbníkom Martinom Hasákom, po prvorodenej dcérke Anike tešia zo synčeka. Kryštofa. 

 

Adam Ďurica

Presne v deň svojich narodenín, 1. novembra, privítal na svete synčeka Timoteja spevák Adam Ďurica. 

 

Vlado Kobielsky

Vladimír Kobielsky sa pridal tiež k známym tváram šoubiznisu, ktoré majú od jesene doma malé bábätko. Do rodiny pribudol piaty člen. Synček Krištof prišiel na svet 7. októbra a z herca urobil trojnásobného otca.

 

Dáša Mamba Šarközyová 

Od jesene robí synček radosť aj speváčke Dáši Mambe Šarközyovej a tanečníkovi Tonymu Poruchovi. Dali mu netradičné meno Manolo. 


Foto: Instagram
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia