Lucasko: Narodil sa so symbolom lásky na čele

Lucasko: Narodil sa so
Lucasko
Zdroj: foto: archív Z.H.
2017-01-12 00:30:00 |

Na svet prišiel deň pred Vianocami v pôrodnici v bratislavskom Ružinove. Rodičia Miška a Zdenko tak dostali ten najkrajší darček.

Prednedávnom svetové médiá priniesli fotky tureckého chlapčeka Cinara (foto v galérii), ktorý prišiel na svet s materským znamienkom v tvare srdca. Hneď ho aj pomenovali „bábätkom lásky“. My však vôbec nemusíme chodiť tak ďaleko. "Bábätko lásky“ s nádherným srdiečkom na čele sa pred tromi týždňami narodilo aj u nás. Sami sa môžete presvedčiť. Srdce si tróni presne v strede čela spokojného drobčeka.

A čo si pri pohľade na drobčeka povedali rodičia? „Že je to naša najväčšia láska,“ hovorí hrdo otec Zdenko. Lucasko je výnimočný, srdce na čele nemal po narodení nikto ani zo Zdenkovej, ani z Miškinej rodiny. Nikto zatiaľ nevie povedať, či po čase zmizne alebo mu bude čelo zdobiť natrvalo. „Necháme sa prekvapiť,“ podotkol Zdenko.

Na tejto fotke sú na Lucaskovom čelíčku srdcia dokonca dve. „Malý vznikol z našej veľkej lásky. Sme na seba veľmi naviazaní, Lucasko to vycítil a prišiel k nám s dvomi srdiečkami naraz,“ dodal pyšný ocino. Lucaskovi sa darí dobre a rodičia si užívajú krásne chvíle so svojim "zaláskovaným" pokladom. 

Mohlo by vás tiež zaujať:

Šťastné mamy poznajú týchto desať tajomstiev

Rozkošné: Novorodeniatko sa pri umývaní vlasov cíti ako v nebi

 

Fotogaléria


Foto: Zdenko H.
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia