Shannon po pôrode: Urážkam za strie čelí so zdvihnutou hlavou

Shannon po pôrode: Urážkam
Ilustračné foto
Zdroj: TikTok/thesun.co.uk
2021-09-14 11:00:00 |

Shannon porodila syna Romana ako 18-ročná. Na jej kedysi štíhlom tele zanechalo tehotenstvo stopy v podobe strií. Kritikov ignoruje.

„Ja si myslím, že moje strie sú krásne,“ odkazuje Shannon tým, ktorí majú nepríjemné poznámky k jej výzoru. Vďaka úprimným videám na TikToku ju sleduje veľa ľudí a ona sa rozhodla prezentovať pozitívne stránky toho, že sa jej telo zmenilo. Bez hanby ukazuje svoju postavu po pôrode a predvádza strie, ktoré sa jej vytvorili na bruchu aj na chrbte, píše TheSun.

Pre porovnanie zverejnila aj fotky svojho tela pred tým, ako otehotnela. I keď sa naozaj výrazne zmenilo, nevníma to ako tragédiu. Naopak. „Používam svoj účet na šírenie pozitivity tela a ukazujem, že všetky telá po pôrode sú krásne,“ hovorí. Mladá mamina dostáva množstvo nepekných komentárov, v ktorých ju ľudia nazývajú „škaredou“, „tučnou“ a „nechutnou“. Niekto jej dokonca napísal, že jej telo je „bezplatnou antikoncepciou“ a odradilo ich to od túžby mať deti.  

Omnoho väčší tábor však tvoria obdivovatelia. Veľa žien Shannon ďakuje za odvahu ukázať ľuďom realitu a za zvyšovanie povedomia o zmenách, ktorými prechádza ženské telo počas tehotenstva.

„Neukazujem svoje telo kvôli súcitu, ale preto, aby ľudia pochopili, že je to normálne,“ vysvetlila. Ako pripomína, nie každá žena hneď po pôrode schudne alebo jej zostane telo bez strií. Každý je iný a Shannon si myslí, že svojou prezentáciou môže pomôcť ženám, ktoré bojujú s rovnakým problémom ako ona. „Nikto by sa nemal hanbiť za svoje telo, pretože nejestvuje štandard spoločnosti pre krásu," dodala.

„Bola si a si krásna,“ píše sa v jednom z podporných komentárov. „Je úžasné vidieť niekoho s takými podobnými striami, aké mám ja,“ znie ďalší.  „Ľudia, ktorí ťa kriticky komentujú, by radšej nemali mať nikdy deti, keď majú takýto postoj k niečomu prirodzenému,“ konštatuje sa v ďalšom.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia