Toto teda pre citlivé povahy nie je: Video pôrodu na parkovisku

Toto teda pre citlivé
Ilustračné foto
2020-07-03 06:30:00 |

Susan z amerického Margate na Floride mala namierené do pôrodného centra, lebo cítila, že pôrod sa blíži. Bábätku sa však už čakať nechcelo.

Každý pôrod je jedinečný, no niektoré sú predsa len ešte o niečo zaujímavejšie ako ostatné. Len predvčerom sme písali o malej Nelke, ktorá sa vypýtala na svet na čerpacej stanici v Malackách. Dnes tu máme podobný príbeh, no ešte viac okorenený. Odohral sa 19. júna v Amerike.

Susan Anderson sa v sprievode manžela už blížila k pôrodnému centru, keď ju prepadli neznesiteľné bolesti. „Otočila som sa k manželovi a povedala mu, že dieťatko sa pýta von. Neverila som, že by sme stihli prísť do centra," povedala pre NY Post.

Intuícia ju nesklamala, tých pár krokov už nebola schopná urobiť a začala rodiť. Našťastie, keďže boli naozaj už pri pôrodnom centre, na pomoc pribehla pôrodná asistentka, ktorá jej pomohla. „Ako prvá išla von hlavička,“ opísala dramatické chvíle. Okrem asistencie musela duchaprítomná zdravotníčka vysvetliť policajtom, čo sa deje. Muži zákona boli zo situácie celkom zmätení. Predsa len, pôrod v priamom prenose na ulici nevidia každý deň ani v Amerike :)

Silná Susan dokázala za pomoci manžela Josepha a pôrodnej asistentky Sandry sama odkráčať do pôrodného centra, kde sa o ňu aj o bábätko postarali. Na nového súrodenca doma čaká staršia sestrička.

 

reprofoto YouZube/Natural BirthWorks
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia