Bielym manželom sa narodilo čierne dieťa: Vraj za to môže káva!

Bielym manželom sa narodilo
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook.com
2020-05-02 10:30:00 |

Tehotenský test si urobila, i keď jej menštruácia meškala len pár dní. Vedela, že výsledok sa nemusí ukázať, no túžba bola silnejšia. Jedna ružová čiarka ju rozplakala.

Test hodila do smätného koša, no nedalo jej to a po niekoľkých minútach ešte s iskierkou nádeje naň nakukla. A bolo to tam! Druhá čiaročka, síce nie veľmi výrazná, ale predsa. Slzy sa je opäť tisli do očí, ale boli to slzy radosti. Tehotenstvo jej potvrdila i lekárka, a po krátkej dobe aj únava. Dokázala zaspať v akejkoľvek polohe. Akoby to nestačilo, pribudla nevoľnosť a príšerne nízky tlak. Nebola schopná ísť do obchodu, vôňu pečiva, chleba a iných dobrôt, ktoré predtým milovala, nemohla ani cítiť. Aj varenie bolo pre ňu tvrdým orieškom. Rôzne pachy šíriace sa pri varení ju desili. Toto našťastie trvalo len niekoľko dní a konečne si mohla začať užívať vytúžené tehotenstvo.

Ďalšie mesiace tehotenstva už boli viac-menej pokojné a 31-ročná Španielka porodila zdravú trojkilovú dcérku, no všetkých čakal veľký šok. Hoci obaja rodičia majú bielu farbu pleti, dieťa bolo čierne.

Prekvapený novopečený otec zapochyboval o manželkinej vernosti, no tá prisahala, že ho nikdy nepodviedla a prišla s "dôveryhodným" vysvetlením. Podľa jej názoru bola na vine čierna káva, ktorú si muž každé ráno už niekoľko rokov doprial pred odchodom do zamestnania. Samozrejme, toto vysvetlenie myslela ako kanadský žartík. „Cítim sa veľmi zle, pretože som pochyboval o svojej partnerke. Verím jej a myslím, že v žiadnom prípade nie je potrebné vykonávať test otcovstva," povedal muž.

Pokiaľ ide o vedeckú stránku problému, genetici sa domnievajú, že táto transformácia môže byť dôsledkom mutácií. No je tu ešte jedna verzia. U dieťaťa s inou farbou pleti ako majú rodičia je na vine genetika. Prejavili sa uňho doteraz spiace „čierne“ gény, ktoré sú odovzdávané z generácie na generáciu a doteraz zostali bez povšimnutia.

Fotogaléria


Foto: Facebook.com
Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: thereisnews.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia