Dievčatko prišlo na svet už s jazvou na tváričke

Dievčatko prišlo na svet
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Facebook.com/
2020-03-06 00:30:15 |

Počas tehotenstva burcujú s každou ženou rôzne hormóny, no po nekonečných deviatich mesiacoch prichádza deň D. Pre tehotnú ženu je to deň, keď stretne, teda porodí svoju životnú lásku a neoddeliteľnú súčasť v jej živote.

Drobček otvorí jedno oko, otvorí druhé oko, prisaje sa k prsníku a ucítite život. Je to magická chvíľa, ktorá by za ideálnych podmienok mala byť výsledkom každého pôrodu.

Pocity očakávania a túžby po bábätku prežívala aj mladá Ruska, ktorá sa na pôrod veľmi tešila. Devätnásťročná Darya Kadočnikova chcela rodiť prirodzeným spôsobom. Lekári ju ale presvedčili, že bude lepší cisársky rez, pretože bábätko zmenilo polohu v maternici a pôrod by bol komplikovaný. Keďže jej nezabrala epidurálna anestézia, musela rodiť v celkovej narkóze. Nedopadlo to však podľa očakávaní. V nemocnici lekári počas cisárskeho rezu jej ešte nenarodené dievčatko poranili.

Keď sa Darya zobudila a prvýkrát dcérku uvidela, prežila doslova šok. Všimla si, že na jej tváričke je dosť hlboká jazva. Pýtate sa, ako je to možné? Podľa ruských médií lekári mladej mame povedali, že dieťa sa počas cisárskeho rezu príliš hýbalo. Aby toho nebolo málo, Darya dostala po zákroku ešte aj vysokú horúčku a musí brať antibiotiká. Svoju dcérku aj napriek tomu dojčí.

Nikdy však nezabudne, aký príchod na tento svet zažila jej dcérka a varuje aj ostatné mamy, že niečo takéto sa naozaj môže stať. 

Fotogaléria


Foto: Facebook/TongaFelafoaki
Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: metbuat.az/news, dialoq.info

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia