Šokovaní turisti sledovali z hotela pôrod do vody

Šokovaní turisti sledovali z
Ilustračné foto
Zdroj: foto: CEN/Facebook.com, profimedia.sk
2018-03-14 12:50:32 |

Sociálne siete obleteli fotky z pôrodu do Červeného mora, ktoré nafotil z balkóna svojej hotelovej izby jeden z dovolenkárov v egyptskom letovisku Dahab.

Neuveriteľné snímky ukazujú mladú mamičku, údajne turistku z Ruska, ktorá s pomocou otca dieťaťa a ruského lekára špecializujúceho sa na pôrody do vody, priviedla bábätko na svet vo vodách Červeného mora.

Na fotkách vidno, že novorodenec má stále spojenú pupočnú šnúru s placentou položenou v plastovej nádobe. Svedkovia výjavu, ako aj používatelia na internete sa zhodli na tom, že pôrod do vody vyzerá „ľahko“ a „krásne“. 

Pri pohľade na mladú ženu v bikinách by len málokto uveril, že pred pár minútami rodila. Identita mladej rodiny nie je známa, ani to, či žena priviedla na svet dievčatko alebo chlapčeka. Jeden z komentujúcich na sociálnych sieťach trefne poznamenal: „V ten deň bolo more naozaj červené!“

Dahab, ktorý leží necelých 60 kilometrov od obľúbeného známeho letoviska Sharm el-Sheikh, sa stáva čoraz vyhľadávanejším miestom budúcich mám, ktoré sa rozhodli pre pôrod do vody. Kedysi beduínska rybárska dedina je u turistov čím ďalej, tým obľúbenejšia a je považovaná za jednu z najcennejších potápačských destinácií v Sinaji.

Prečítajte si tiež:

Týchto 9 zmien na tele môžete očakávať po pôrode

Žena porodila na chodbe nemocncie, na sálu to už nestihla

Fotogaléria


Foto: profimedia.sk, Facebook/CEN
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia